Perhimpunan 9 Januari 2012 – Demo 901 Bebaskan Anwar Ibrahim

Update :

Gambar Terkini Perhimpunan Bebas Anwar Ibrahim Demo 901

 

Salam, nampaknya semakin hangat isu Perhimpunan 9 Januari 2012 – Demo 901 yang bertujuan menyeru agar Presiden Anwar Ibrahim dilepaskan, dalam pada masa yang sama juga Mahkamah Tinggi akan membuat keputusan berkenaan dalam kes Datuk Seri Anwar Ibrahim yang dituduh meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd Saiful Bukhari Azlan, tiga tahun lepas, agaknya apa keputusan Mahkamah Tinggi nanti?

demo 901 bebaskan anwar ibrahim

Gambar : Umno-Online.com

Dan terkini Pihak Polis telahpun memberi kebenaran kepada kumpulan pembangkang untuk meneruskan demonstrasi 901 secara aman dan selaras dengan semangat Akta Perhimpunan Aman 2011. Lokasi tapak Perhimpunan akan berlangsung di tepat letak kereta Mahkamah Jalan Duta.

Pelbagai pendapat dan ulasan yang saya baca di merata-rata akhbar online dan blog, apa pun kita jangan emosional, tunggu sahaja keputusan dari Mahkamah Tinggi pada 9 Januari 2012 ini, dan harapnya perhimpunan demo 901 bebaskan anwar ibrahim ini berlangsung dengan aman dan tidak mencetuskan sebarang insiden yang tidak diingini.

Baca yang bawah pulak :

10 Sebab Kenapa Rakyat Tidak Wajar Sertai Perhimpunan 901 Bebaskan Anwar

.

– Panas!

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

24 thoughts on “Perhimpunan 9 Januari 2012 – Demo 901 Bebaskan Anwar Ibrahim”

  1. Malaysia kita ni bukannya besar mana pun, tapi pilitiknya mengalahkan negara yang besar2. Sedihla tengok bangsa sendiri yang cuba buat sesuatu demi kepentingan peribadi..

  2. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.