Projek Diet Yanmie

Salam, banyak sebenarnya nak update ni, tapi ikut kerajinan hihihi plus since sekolah dah buka ni saya agak sibuk sedikit tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, ok nak update pasal projek terbaru saya, projek terbesar ni hehehe iaituΒ Projek Diet Yanmie, mesti ada yang gelakkan saya ni sebab tak abis-abis diet, kurusnya tidak jugak -..-” (ingat senang ke nak diet nie??)

Projek Diet Yanmie

Klik kalau nak tengok Blog – Projek Diet YanMie

Insyaallah doakan saya berjaya dengan projek terbesar saya ini ye, sebenarnya blog diatas telah diwujudkan pada bulan septermber 2011 dengan menggunakan platform blogspot, dan saya baru sahaja memindahkan blog tersebut ke wordpress dengan menggunakan subdomain blog ini, sebab kurang reti nak guna blogspot (bukan berlagak, sebab dah lama tinggalkan blogspot).

Sengaja saya tidak menulis perihal tentang perkembangan diet saya diblog utama ini, sebab MALU..ehhh? hahaha tapi kalau ada jugak yang nak baca silalah klik link bawah gambar atas tu hihihi.

Bukan apa bila semua perjalanan diet di diarykan, senang untuk saya memantau progres diet saya, tidaklah saya nanti leka, hope azam tahun baru 2012 ini berhasil, diet untuk sihat!

Sahabat saya juga sedang dalam MISI yang sama, good luck!

Comments

    1. @Ekspresi Ruang, dulu pernah ambil jusmate5 tapi tak lama, memang boleh turun tapi tak boleh nak follow cara dietnya hihihi, pastu dulu stop pasal isu aspartame kat dalam jusmate5 tu

      oh banyak bahan kimia ke? ok baru tau -..-“

        1. @puanbee, amboi banyaknya.. sebab tak yakin pun mampu turun 5KG ni.. kalau turun 5kg pun tak cukup untuk berat unggul.. tunggu 2013 plak untuk turun lagi 5kg.. hehe.. biar kecil asalkan berhasil.. πŸ™‚

  1. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.