Ubat Hilang Mengantuk Kalau Jalan Jauh

yanmie 55

– On the way balik Klang, kat atas tu benda wajib ada kalau jalan jauh, dapat juga segarkan mata, temankan suami memandu, 4 mata lebih baik dari 2 mata ^_____^

Posted with WordPress for BlackBerry.

55 thoughts on “Ubat Hilang Mengantuk Kalau Jalan Jauh

  1. Pingback: normah
    1. @akubiomed, hihihi kadang2 saya dengan anak2 pun macam tu jugak tapi saya terlelap sekejap je, lepas tu singgah pam minyak beli apa2 untuk segarkan mata.

      suami jenis tak boleh drive jauh2 time siang hari, mulalah dia mengantuk, pelik kan? hehehe, kalau malam hari cerah je mata dia drive, sebab tu kami lebih suka jalan jauh time malam hari disamping dapat mengelakkan kesesakkan lalulintas πŸ˜€
      yanmie recently posted..Makanan Comel Untuk Si ComelMy Profile

        1. ooo patutlah, Alhamdulillah setakat ini suami memang takde masalah penglihatan lagi, sama macam saya tak boleh drive malam sebab silau mata agak tinggi

  2. Pingback: Lal Azmi
  3. Pingback: Merpati Putih
  4. Pingback: yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Makanan Comel Untuk Si Comel

Salam, semalam balik dari kampung balik rumah kejap lepas tu petang lepak rumah adik kat Shah Alam, lama tak jumpa anak buah kesayangan 2 orang kat sana, makin besar anak-anak buah, luv u all. Projek dengan Adik kat rumahnya, dapur rumah saya dahΒ Kurangkan Aktiviti Membakar Kek/Kuih MuihΒ hihihi, layan gambar yang […]

Subscribe US Now