Ubat Hilang Mengantuk Kalau Jalan Jauh

– On the way balik Klang, kat atas tu benda wajib ada kalau jalan jauh, dapat juga segarkan mata, temankan suami memandu, 4 mata lebih baik dari 2 mata ^_____^

Posted with WordPress for BlackBerry.

You Might Also Like

55 Replies to “Ubat Hilang Mengantuk Kalau Jalan Jauh”

  1. Pingback: normah
    1. @akubiomed, hihihi kadang2 saya dengan anak2 pun macam tu jugak tapi saya terlelap sekejap je, lepas tu singgah pam minyak beli apa2 untuk segarkan mata.

      suami jenis tak boleh drive jauh2 time siang hari, mulalah dia mengantuk, pelik kan? hehehe, kalau malam hari cerah je mata dia drive, sebab tu kami lebih suka jalan jauh time malam hari disamping dapat mengelakkan kesesakkan lalulintas 😀
      yanmie recently posted..Makanan Comel Untuk Si ComelMy Profile

        1. ooo patutlah, Alhamdulillah setakat ini suami memang takde masalah penglihatan lagi, sama macam saya tak boleh drive malam sebab silau mata agak tinggi

  2. Pingback: Lal Azmi
  3. Pingback: Merpati Putih
  4. Pingback: yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge