Ubat Tahan Mengantuk

Badan penat-penat, asik mengantuk je, masuk dalam kereta mesti terus nak tidur, tapi gagahkan juga mata ni, 4 mata lebih baik dari 2 mata kan?

Oh sebenarnya saya sangat rindukan korang, rindu nak berbalas komen diblog ini, later saya balas kunjungan dan balas komen korang yea.

saya tersangat-sangat diluar kawasan sekarang ni, 3 hari tak on laptop, nak on laptop pun serius takde masa, nak curi masa untuk online guna laptop pun tak dapat-dapat lagi nak online macam biasa, terlalu sibuk, live blog jelah yang sempat, uhukkk 🙁

– Miss my workstation -..-“

Posted with WordPress for BlackBerry.

You Might Also Like

35 Replies to “Ubat Tahan Mengantuk”

  1. @eiyda, makasih adik, tulah 4 mata lebih baik dari 2 mata kan?, ni gagahkan jugak mata ni sob…sob…

    Akak ada kat kg, hari ni kenduri blah pengantin perempuan, lusa nak nyambut 2 menantu 😛

  2. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge