Ubat Tahan Mengantuk

Badan penat-penat, asik mengantuk je, masuk dalam kereta mesti terus nak tidur, tapi gagahkan juga mata ni, 4 mata lebih baik dari 2 mata kan?

Oh sebenarnya saya sangat rindukan korang, rindu nak berbalas komen diblog ini, later saya balas kunjungan dan balas komen korang yea.

saya tersangat-sangat diluar kawasan sekarang ni, 3 hari tak on laptop, nak on laptop pun serius takde masa, nak curi masa untuk online guna laptop pun tak dapat-dapat lagi nak online macam biasa, terlalu sibuk, live blog jelah yang sempat, uhukkk 🙁

– Miss my workstation -..-“

Posted with WordPress for BlackBerry.

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

35 thoughts on “Ubat Tahan Mengantuk”

  1. tapi yang pasti, ubat tahan mengantuk kna tgk pada orgnye juga..saye takde nak tahan2..tido je..akeke..sib klau berkereta saye jarang tidoo..kena slalu borak2..klau dh tak tahan, buat2 menyumbangkan lagu pun ok gak..hahaha

  2. @eiyda, makasih adik, tulah 4 mata lebih baik dari 2 mata kan?, ni gagahkan jugak mata ni sob…sob…

    Akak ada kat kg, hari ni kenduri blah pengantin perempuan, lusa nak nyambut 2 menantu 😛

  3. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.