Dah Ada Business Card

Salam, hheeheee akhirnya tempahan yang telah dibuat pada minggu lepas dah pun sampai, yeayyy Dah Ada Business Card blog, seronok sangat heheee, sebenarnya dah lama sangat nak buat, sebelum ni dah pernah buat tapi designer yang buat tu tenggelam timbul, malas nak follow up sebab dah lama kehkeh.

Business Card

So minggu lepas atas bantuan KakJie, saya dapat kenal dengan tuan punya badan PrintSini.com, Arin, terima kasih yea kad dah sampai, cepat betul perkhidmatan yang disediakan, design pun diorang sediakan, tak perlu nak pening-pening, saya nak yang simple-simple je, setelah gambaran diberikan kepada beliau maka terhasillah kad di atas heheee.

Business Card

Tujuan buat kad ni untuk memudahkan saya, tidaklah nanti kalau join event nanti saya kena keluarkan kertas dan pen sebab nak catit url blog hehee, pernah sekali pergi join event , ada buat cabutan bertuah dengan menggunakan kad nama, orang lain beri kad nama saya bagi kertas, ok sangat kesian hahahaa.

Business Card

Amik ko 200 keping kad semuanya, cukuplah untuk stok 4-5 tahun rasanya, tu pun belum tentu luak hahahaha, layan!!!

– Dan ler event bulan 2 ni guna kad kat atas tu hikhik

Comments

  1. wow… nampaknya kak yanmie dah betul2 serius dalam blogging.. hehe..
    actually Aya pun dah lama nak buat.. tapi tak buat-buat lagi…kihkihkih

  2. kak yan, tumpang tanya. so far blog saya in English. n infolinks pun dah approve.. then if saya tukar my blog jadi in BM, ada effect tak kt my infolink? tgk blog kak yan ok ja in BM ni..

  3. kak hari yang sama sampai ni , org yg sama juga kite tempah .kahkahkah ..awat akk ambil polkadot ..padahl blog bee yg polkadot ? hahahah ..

    nanti nak adjust blog sama dengan kad tu .. tp cr theme tk jumpa lagi.. kad blog bee esoklah wat entri ..lalalal~

      1. nak sama sikit2 ,,kalau boleh lah ..tp idea tk mari pulak ..

        psst : nape akk jawab komen ni tp bee tk dpt email ? ni saja2 singgah tengok komen kat sini ahaks…

  4. salam..kak yan

    wwaaa cantek nye opah..eehh upin ipin lak g nyer..canteek design simple je..tp penuh warna-warni kanak-kanak ribena..hehe..

    bape harga camni kak yan…kak yan tau x mane ade service print stiker kete??

    pas ni ble la kak yan pon buat stiker kete plak…idea ni kak yan..

    1. Salam Zila,

      boleh terus ke blog printsini, akak ada bagi url kat atas tu, untuk yang akak punya nie tak sampai rm80 pun untuk 200keping siap dengan design dan pos sekali. kalau ada design sendiri tolak rm30 je 😀

    1. untuk 200 keping rm76 kalau tak silap siap design dan pos sekali, kalau ada design sendiri tolak ler rm30 hikhik 😀

      2-3 keping pun akak boleh bagi hehehee 😛

    1. Hehehee ada 3 ke 4 design yang diberikan tapi saya berkenan design yang ni hikhik, oh kenapa pulak dah tak boleh guna? adakah sebab url dah tukar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.