Gambar Majlis Perkahwin Lisa Surihani dan Yusry KRU

yanmie 29

Salam, hoyeahh hari ni kan majlis perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry akan berlangsung, tak sabar pulak nak tengok Gambar Kahwin Lisa Surihani dan Yusry KRU, jap-jap lagi adalah tu yang sudi twitpickan gambar, nanti saya update semula gambar kahwin diorang ye, layan gambar Lisa Surihani tengah mandi bunga kemarin sebelum melangsungkan perkahwinannya dengan Yusri hari ini.

gambar lisa surihani mandi bunga

Baru mandi bunga dah nampak berseri, maklumlah orang cantikkan, putih melepak pulak tu, haishhh memang minatlah dengan Lisa ni, tak sombong pulak tu kat twitter, followersnya sahaja dah ratusan ribu, maklumlah Lisa Surihani Ratu Sosial Media Malaysia kan.

Update gambar Majlis Pernikahan Lisa Surihani Dan Yusry

” Hanya dengan sekali lafaz, pasangan popular Yusry Abdul Halim, 39, dan Lisa Surihani Mohamed, 26, sah bergelar suami isteri. Mereka dinikahkan sendiri oleh abang sulung Lisa, Mohamed Azan Mohamed  dengan disaksikan oleh Pegawai Tadbir Agama Daerah Sepang, Tuan Haji Halim Mat Isa di Putrajaya Ballroom, Hotel Marriot Putrajaya selepas Solat Isyak tadi.

Lisa menerima seutas rantai platinum sebagai mas kahwin sementara jumlah wang hantaran dirahsiakan. Selain itu, Lisa juga menerima tujuh dulang hantaran daripada pihak lelaki dan sebagai balasan, Lisa menghadiahkan sembilan dulang hantaran.”

gambar perkahwinan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusr

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

 – Gambar Risepsi akan diupdate kemudian selepas majlis mereka berlangsung.

29 thoughts on “Gambar Majlis Perkahwin Lisa Surihani dan Yusry KRU

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Khalifah Ganti Superman

Salam, syukur alhamdulillah sampai jugak buku yang dinanti-nanti, hadiah buku Khalifah Ganti Superman ini sumbangan cenderahati dari Denaihati.com untuk kesemua peserta yang menyertai contest gadget impian diblog beliau, terima kasih atas pemberian buku ini. Tapi sayangnya belum ada masa lebih nak mentelaah buku ini, insyaallah akan cari satu masa untuk mentelaah […]

Subscribe US Now