Gambar Tunang Misha Omar

yanmie 9

Salam, tahniah buat Penyanyi lagu Adam dan Hawa iaitu Misha Omar, 30, yang baru sahaja bertunang dengan Juruterbang Penerbangan Malaysia (MAS), iaitu Firos Ezzwan Rossly, 30, jesteru turut menamatkan spekulasi tentang status dirinya. sukalah Misha ni dah tunang sebab dulu-dulu macam-macam jugak cerita yang dengar kata dia ni dah kahwin senyap-senyap lah, banyak lagilah.

gambar tunang misha omar

Cantiknya Misha dalam gambar atas tu kan

Dalam Majlis tersebut yang diadakakan secara tertutup, Misha turut menerima lima dulang hantaran berbalas lima juga dari pihak lelaki. Bila pulak ye agaknya Misha nak naik pelamin ni?, difahamkan Misha akan berkahwin pada tahun ini juga, tapi bila tarikhnya belum diketahui, apa pun tahniah Misha

– Mesti anak angkat Misha Omar dah besar kan ^__^

9 thoughts on “Gambar Tunang Misha Omar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Cara Bersihkan Kulit Kerang

Salam, semalam buat kerang rebus, ala simple je pun, letak halia, serai, bawang, garam dan perasa sikit untuk membangkitkan lagi rasa kerang tu, nak-nak pulak kerang tu yang fresh punya pheww sedap! tapi yang jadi masalahnya macam mana cara nak bersihkan kulit kerang?, ok saya twit tanya rakan-rakan kat twitter […]

Subscribe US Now