Ha kan dah merajuk!

Salam, Gambar bawah nie tengah pujuk-pujuk Aiman, dia merajuk sebab tak bawa dia pergi Petronas StreetSmart hari tu, Ha kan dah merajuk!, yelah dia kan sekolah, lepas hantar dia pi tadika hari tu, saya dan haziq ke KLCC 😀

20120204-060739.jpg

Sampai sekarang Aiman duk ungkit pasal tu, dia kata tak puas hati kenapa pergi senyap-senyap hehe, takpe sayang next time ibu bawa masuk dalam Petrosains, kita tengok Dinosaur sekali dengan ayah ye hikhik

– Sebenarnya dia jeles haziq ada badge Petronas StreetSmart tu hehehe kesian pulak -..-“

Sent From My iPad2

You Might Also Like

16 Replies to “Ha kan dah merajuk!”

    1. Ala Bee sama je pun budak2 nie, ni sebab sorang je yang ada so yang lagi sorang kenalah ada, sib baik ada badge nuffnang bagi kat aiman hahahahahaa tapi dia nak yang sebijik dengan haziq tu! paling haru dia dapat tau Haziq main game kereta tu hahahaa
      yanmie recently posted..Ha kan dah merajuk!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge