Memetik Bunga Di Taman

Salam, semalam sibuk sangat, ok serius memang diakui saya sangat letih dan sakit badan, letih sebab duduk lama dalam kereta, pusing 1 lembah kelang heheee, semalam juga kami 1 family, mak pak mertua, makcik pakcik, ipar-ipar dan biras-biras pergiΒ Memetik Bunga Di Taman.

merisik

Tak jauh lokasi taman bunga tu, dekat je, kat Puchong hikhik, pertama kali join rombongan merisik, seronok juga sebab kita dapat tahu apa yang mereka bincangkan.

– Bunga dah petik, bulan 6 kang nak tunang.

Comments

  1. Bagai bunga terhampar ditengah taman surga,
    Apakah sang kumbang hanya terbang kesana kemari,
    Yang kuharapkan bukan lah kau beri indahnya cinta,
    Yang kuharapkan adlah kau ada untuk kumiliki,..

    Sang waktu hanya menjalankan kewajibannya,
    Yaitu mengingatkan sang pecinta tuk lebih memahami,
    Andai benar benar kau tercipta untuk ku cinta,
    Sungguh engkaulah anugerah terindah yg kumiliki,..

    Tiada awal yang tak berakhir,
    Tiada mimpi yg menjadi nyata,
    Apakah mungkin pertemuan kita sebagai takdir,
    Ku harap jalan kita berdua penuh cinta dan dzikir untukNYA…

  2. Saya pernah beberapa kali mengikuti rombongan merisik biasanya kalau ada yang lebih senior mereka akan mengetuainya. Saya sebagai orang muda cuba belajar kerana tugas tersebut kelak akan diambil alih.

        1. oh yeker, seronok jugak ikut rombongan meminang ni, tapi dah tak best sekarang nie sebab dha takde pantun2, dulu2 orang kata siap berpantun bagai lagi πŸ˜€

            1. oh yeker? hiks mesti best kalau dapat join, teringin juga nak dengar diorang berpantun, berbalas2, tapi macam dah kurang orang gunakan pantun dalam meminang ni kan, kalau diteruskan ok kot, ada kemanisan di situ, cuma nak membalas tu ler kena fikir nak pantun ape πŸ˜€

  3. memang best petik bunga di taman orang ni! Tahun lepas ikut rombongan meminang utk anak sedara, hussh layanannya mcm org kahwin dtg bertandang.Balik rumah bebagi barang yg dapat!!

                1. masih guna besar dan lebar themes, sidebar tu dh besarkan, sblm iklan rectangle terpotong xmuat tu letak kt bawah, dah letak blk bawah useronline, yg kecik tu ganti letak kt tmpt rectangle sblm ni.

    1. pertama kali ikut serta dalam rombongan merisik dan suai kenal dengan family pihak perempuan, yang ni untuk adik ipar, hari tu masa raya cina sambut 2 biras perempuan πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.