Memetik Bunga Di Taman

yanmie 42

Salam, semalam sibuk sangat, ok serius memang diakui saya sangat letih dan sakit badan, letih sebab duduk lama dalam kereta, pusing 1 lembah kelang heheee, semalam juga kami 1 family, mak pak mertua, makcik pakcik, ipar-ipar dan biras-biras pergiΒ Memetik Bunga Di Taman.

merisik

Tak jauh lokasi taman bunga tu, dekat je, kat Puchong hikhik, pertama kali join rombongan merisik, seronok juga sebab kita dapat tahu apa yang mereka bincangkan.

– Bunga dah petik, bulan 6 kang nak tunang.

42 thoughts on “Memetik Bunga Di Taman

  1. Bagai bunga terhampar ditengah taman surga,
    Apakah sang kumbang hanya terbang kesana kemari,
    Yang kuharapkan bukan lah kau beri indahnya cinta,
    Yang kuharapkan adlah kau ada untuk kumiliki,..

    Sang waktu hanya menjalankan kewajibannya,
    Yaitu mengingatkan sang pecinta tuk lebih memahami,
    Andai benar benar kau tercipta untuk ku cinta,
    Sungguh engkaulah anugerah terindah yg kumiliki,..

    Tiada awal yang tak berakhir,
    Tiada mimpi yg menjadi nyata,
    Apakah mungkin pertemuan kita sebagai takdir,
    Ku harap jalan kita berdua penuh cinta dan dzikir untukNYA…

  2. Saya pernah beberapa kali mengikuti rombongan merisik biasanya kalau ada yang lebih senior mereka akan mengetuainya. Saya sebagai orang muda cuba belajar kerana tugas tersebut kelak akan diambil alih.

            1. oh yeker? hiks mesti best kalau dapat join, teringin juga nak dengar diorang berpantun, berbalas2, tapi macam dah kurang orang gunakan pantun dalam meminang ni kan, kalau diteruskan ok kot, ada kemanisan di situ, cuma nak membalas tu ler kena fikir nak pantun ape πŸ˜€
              yanmie recently posted..Kalendar 2012 Dari Kak @EmilaYusofMy Profile

  3. memang best petik bunga di taman orang ni! Tahun lepas ikut rombongan meminang utk anak sedara, hussh layanannya mcm org kahwin dtg bertandang.Balik rumah bebagi barang yg dapat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Kalendar 2012 Dari Kak @EmilaYusof

Salam, seperti yang telah Kak Emila Yusof janjikan hari tu hikhik, hadiah misteri dah sampai, cun sangat kak, Yan suka sangat kalendar 2012 ini, lembut dan tenang je pada pandangan mata, tak bosan nak menatap lukisan-lukisan comel tu. Nak tahu kalendar ni adalah hasil ilustrasi dari Kak Emila sendiri, eeeee […]

Subscribe US Now