Minum Petang

yanmie 28

Salam, yep minum petang siang tadi dengan mak dan ayah mertua tercinta, sengaja saya tak letak tajuk Kek Coklat Sedap, kang ada yang menangis baca tajuk entry ni nanti hehehee, layan menu minum petang kami tadi, saya macam biasa calit je hehee.

kek coklat

Memandangkan stok untuk membuat kek coklat masih ada, so saya buat kek coklat jelah, takde idea nak buat apa untuk minum petang, kalau dapat pisang goreng cicah sambal kicap pun best hikhik.

kek coklat

1 suapan untuk pembaca blog ini

– Streamyx dah okeh ^____^

28 thoughts on “Minum Petang

  1. tidak…saya sekali lagi, buka blog ini di masa yg salah, disaat perutku ada ruang kosong, menyelerakan sungguh kek ini. Terpaksa ku isi perut kosong dengan kepingan biskut kering sambil bayangankan rasanya seperti kek ini. πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Senja Nan Merah

Salam, walaupun gambar kat bawah ni tak secun mana. tapi saya seronok sangat dapat mengambil gambar moment tersebut, Senja Nan Merah yangΒ cantik sangat pada pandangan mata kasar saya, matahari yang dan nak terbenam di ibu kota. Tak setting pun kamera sebab takut terlepas nak ambil gambar matahari tu Seminggu lepas […]

Subscribe US Now