Salam, yep minum petang siang tadi dengan mak dan ayah mertua tercinta, sengaja saya tak letak tajuk Kek Coklat Sedap, kang ada yang menangis baca tajuk entry ni nanti hehehee, layan menu minum petang kami tadi, saya macam biasa calit je hehee.

kek coklat

Memandangkan stok untuk membuat kek coklat masih ada, so saya buat kek coklat jelah, takde idea nak buat apa untuk minum petang, kalau dapat pisang goreng cicah sambal kicap pun best hikhik.

kek coklat

1 suapan untuk pembaca blog ini

– Streamyx dah okeh ^____^