Minum Petang

Salam, yep minum petang siang tadi dengan mak dan ayah mertua tercinta, sengaja saya tak letak tajuk Kek Coklat Sedap, kang ada yang menangis baca tajuk entry ni nanti hehehee, layan menu minum petang kami tadi, saya macam biasa calit je hehee.

kek coklat

Memandangkan stok untuk membuat kek coklat masih ada, so saya buat kek coklat jelah, takde idea nak buat apa untuk minum petang, kalau dapat pisang goreng cicah sambal kicap pun best hikhik.

kek coklat

1 suapan untuk pembaca blog ini

– Streamyx dah okeh ^____^

Comments

  1. adoii..sedapnya…. terliur dah ni..tiap kali mai sini mesti ada gambaq yang buat terliur… hmmm….apa kata,sesambil kak buat kami terliur,hantaq mai sikit kat kami ni.. sikit pun jadi la… 🙂

  2. tidak…saya sekali lagi, buka blog ini di masa yg salah, disaat perutku ada ruang kosong, menyelerakan sungguh kek ini. Terpaksa ku isi perut kosong dengan kepingan biskut kering sambil bayangankan rasanya seperti kek ini. 😀

  3. wah..hebakkk..secalit tu…ermmm..akak sedang bake supermoit eggless choc cake..layered with cream cheese and topping with nutella…aummm..

    *tolong makan secalit tuk yan nanti ya.. 😛

  4. bila entri tidak memaparkan tajuk tapi memaparkan gambar mknan yg sedap ianya tetap mengundang bencana perut…oh tidak, tetiba rindu plak nk mkn kek coklat hasil air tgn wife.

    1. hahahahaha ingatkan tajuk tak letak makanan pun tak mengundang bencana, ternyata yan silap heheee, takpe sikit hari lagi tu nor dan haq nak balik dah 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.