Problem Streamyx – SMS TM

Salam, haishhh problem streamyx melanda lagi, tetiba tengahari tadi tak boleh connect. Dah call TM dan diorang kata akan setelkan dalam masa 24 jam.

Tunggu punya tunggu call dari TM takde juga, yang ada cuma dapat SMS dari TM yang memberitahu kerja-kerja sedang dilakukan dan dijangka siap seperti diatas sob…sob…

– 2/12/12 atau 12/2/2012 ye?

Posted with WordPress for BlackBerry.

You Might Also Like

17 Replies to “Problem Streamyx – SMS TM”

  1. kalau lampu dsl problem, kemungkinan fius dkt port terbakar atau ada org curi kabel phone. kalau lampu internet problem, itu masalah kabel network. nak tak nak memang kena tunggu dorg setelkan.
    Fazreen recently posted..StatigramMy Profile

    1. Oh yeker? Alahai sabar jelah, boleh ler diorang ngelak dari customer yang cerewet kalau macam ni hahahaha, jimat pun jimat kahkah, tapi xpuas hati ler kalau reply guna sms je, akak call guna hset td dkt 1 jam, diorg bg feedback guna sms je hahaha 😀
      yanmie recently posted..Problem Streamyx – SMS TMMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge