Streamyx Takde, Saya Ok Je

Salam, streamyx masih problem, seperti sms dari TM yang saya terima semalam, dijangka masalah dapat diselesaikan pada 12/2/12, hope tak berpanjangan.


Topup Digi untuk mobile internet pada iPad2

Walaupun Streamyx tak dapat diakses tapi saya ok je hikhik, masih boleh online melalui BIS Blackberry dan Mobile Broadband Digi yang digunakan pada iPad2. Cuma dari segi kepuasan tu kurang sebab tak boleh nak upload gambar yang disnap dari DSLR -..-“

Posted with WordPress for BlackBerry.

Comments

    1. boleh kalau nak share ada alatnya ..heheh . apa nama tah ..

      tapi abglong saya buat tuk kaknyah saya , guna berukband satu je , tapi pakai sampai 5 laptop

      1. ooo ada ek yg ram 38? akak tak tau sangat, akak guna yg rm 15 untuk 7 hari, 250 mb. so far boleh je surf sampai lebam, agaknya kalau abis 250mb tu nanti dia akan jadi slow sikit tak laju macam biasa, tapi setakat penggunaan akak sama je, kira puas hati guna digi ni berbanding maxis yang pernah akak pakai, kalau abis 250mb tu terua tak boleh buka, kalau digi yang akak guna ni still boleh akses internet lagi selama 7hari (seminggu)

        1. ohhh .. kalau maxis macam mahal jek , rm25 seminggu ..dulu tk had , sekarang ada had ..bila dah habis had bandwidh langsung tk boleh pakai dah ..

          opppsss bukan RM38 .. bee tengok gambar tu RM30 rupanya hikhik

          1. betul bee kalau maxis abis je terus takleh guna walaupun tempoh hari masih banyak lagik, akak dan ler guna maxis tu kejap je, pastu tukar ke digi.

            hehe rm30 lah bee, kena tambah lagi 2 mata tu 😀

            pssttt sori banyak typo kat komen akak, maklumlah komen guna touch je ni 😛

            1. heheh ..mata bee memang kena tambah ..tp degil tak nak tambah …

              nak survey gak .. harga telco yang paling murah untuk servis broadbank jenis topup2 ni ..

              kalau sesiapa ada maklumat share lah .

          1. rm15 untuk 250mb hehe kecik je tp klu digi tu blh je guna sampai lebam, cuma klu dh abis bandwidth nan dia akan slow, but so far guna ok je, dulu guna maxis, klu abis terus xboleh buka huhuhu, digi ok 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.