Salam, ini betul-betulย Ulat Bulu Naik Daun, bukan ulat bulu jadian ye hikhik, geli geleman tengok, snap tadi pun teragak-agak juga, takut kang tetiba melompat atas tangan naya, ehhhh boleh melompat ke ulat bulu nie? hahaha.

ulat bulu naik daun

Sebenarnya sesambil tu asah skill fotografi lah kenkononnye heheee, layan!, masih lagi guna kit lense, kesian kan? minat mendalam tapi guna kit lense je hahaa, bukan tak nak upgrade, nak sesangat tapi kurang reti bab-bab tersebut, masih lagi meng explore tentang aksesori DSLR, faham jelah budak baru belajar.

ulat bulu naik daun

Saya tahu banyak kelemahan pada gambar-gambar yang saya snap, takpe slow-slow kan ๐Ÿ˜€

– Jom undi saya untukย ย Best Photography Blog di SINI, terima kasih!