Ulat Bulu Naik Daun

Salam, ini betul-betulΒ Ulat Bulu Naik Daun, bukan ulat bulu jadian ye hikhik, geli geleman tengok, snap tadi pun teragak-agak juga, takut kang tetiba melompat atas tangan naya, ehhhh boleh melompat ke ulat bulu nie? hahaha.

ulat bulu naik daun

Sebenarnya sesambil tu asah skill fotografi lah kenkononnye heheee, layan!, masih lagi guna kit lense, kesian kan? minat mendalam tapi guna kit lense je hahaa, bukan tak nak upgrade, nak sesangat tapi kurang reti bab-bab tersebut, masih lagi meng explore tentang aksesori DSLR, faham jelah budak baru belajar.

ulat bulu naik daun

Saya tahu banyak kelemahan pada gambar-gambar yang saya snap, takpe slow-slow kan πŸ˜€

– Jom undi saya untukΒ Β Best Photography Blog di SINI, terima kasih!

You Might Also Like

33 Replies to “Ulat Bulu Naik Daun”

  1. lawa akak edit.. πŸ™‚ sy pun orang baru kak.. mcm bias.. 1 bnda la kak.. rules of third in photography.. xtau la klu akak mmg langar.. tang ni kasi gambar menarik.. klu x mau yg ni ikut lain la kak.. point of view ke.. xpun akak guna frame.. google je kak.. compotion lg penting.. yang ni x jadi yg lain ok.. xbest jugak. cis ckp mcm pandai je kan.. photoshop pun baru 5 hari guna.. hehehehe..
    ahowk orang islam recently posted..BERMAIN API..My Profile

    1. hahahhahaaa mana ada anak tirikan, tu anak special tu, tu jelah yang ada hehehee, tapi teringin nak upgrade jugak untuk kepuasan diri sendiri πŸ˜€

      so far guna kit lense oklah, tapi terbatas penggunaannye πŸ˜›
      yanmie recently posted..Ulat Bulu Naik DaunMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge