Edible Image Untuk Kek

yanmie 26

Salam, bulan April ni birthday Aiman, ingat nak buat sendiri kek untuk dia bawa ke sekolah, semalam ada beli Edible Image  BoboiBoy untuk practice heheee, kemain suka lagi dia, tapi saya belum rajin nak practice kikiki, tengok ler besok lusa kalau rajin. Edible Image BoboiBoy kat atas tu takdelah mahal, dalam RM12.00 […]

Ayam Goreng Magik Guna Tepung Magik, Superb!!

yanmie 51

Salam, semalam Cheezy Sauce dan Tepung Magik yang saya order dari Kak Yong dah pun sampai, so petang semalam saya buat Ayam Goreng guna tepung magic  tu, jadinya saya gelar Ayam goreng tu, Ayam Goreng Magik hihihi sebab guna tepung magik kan. Serius tepung magik ni memang sangat-sangat magik, ntah napa ayam […]

5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di Google

yanmie 51

Salam, nampaknya ada contest mudah di blog denaihati, saya ni kalau masuk contest beliau mesti ramai yang kurang berkenan sebab bagi diorang kalau saya masuk contest diblog denaihati mesti peluang diorang nak menang sangat tips, macamlah saya ni hebat sangat hhhuhuhu, rezeki masing-masingkan, ni saya masuk sebab suka-suka, boleh tak […]

Kantoi Video The Real Denaihati.com!

yanmie 35

Salam, hehhee tajuk kemain lagi kan Kantoi Video The Real Denaihati.com, rasanya tak melampau kot letak tajuk gitu hihihi, sebab sebelum entry ini di publish, saya telah pun meminta kebenaran dahulu dengan tuan empunya badan. Gambar dari blog Kak EmilaYusof.com Nak tengok Video The Real Denaihati??, saya pasti ramai yang […]

Gambar Kebakaran Di Suria KLCC – Chinoz KLCC Terbakar?

yanmie 16

Salam, baru kecoh kejap tadi di laman twitter, ramai rakan-rakan yang twit gambar KLCC terbakar, dikhabarkan  satu kebakaran berlaku di pusat membeli belah Suria KLCC petang tadi, ini memaksa ramai penghuni dan pengunjung terpaksa mengosongkan bangunan tersebut, dan ada yang mengatakan punca kebakaran tersebut datangnya dari lot kedai Restoran Chinoz. […]

Gambar Bertunang Liyana Jasmay Dan Fathuddin

yanmie 10

Salam, semalam Majlis Pertunangan Liyana Jasmay berlangsung, tahniah Liyana, tak lama lagi jadi isteri orang dah, nampak macam masih teramat muda remaja, maybe sebab perwatakan beliau kot, hihihi, layan jom Gambar Bertunang Liyana Jasmay Dan Fathuddin. Pada majlis tersebut, mereka berdua telah mengesahkan akan menamatkan zaman bujang mereka pada 24 Januari […]

Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

yanmie 37

Salam, phewww cuaca kemain panas terik tenghari tadi, tekak pun minta di isi, saya singgah Starbuck dengan Haziq, kami berdua je, tujuan asalnya gi Maybank Jusco Bukit Tinggi Klang, nak bayar duit pinjaman belajar dulu, Aiman tak bawa sebab dia sekolah, kiranya larik kejap gi Jusco hihihi. Fuhhhh dah lama […]

Abby Abadi Kini Bertudung

yanmie 13

Salam, syukur alhamdulillah baru terbaca tadi di mstar.com.my yang mengatakan pelakon Abby Abadi Kini Bertudung selepas pulang dari mengerjakan ibadah umrah pada 15 Mac – 26 Mac yang lalu, semoga penghijraan ini membawa seribu keberkatan kepadanya, saya minat dengan Abby Abadi ni since beliau dalam kumpulan Elite lagi. Sebelum ni macam-macam […]

Perkahwinan Scha Al-Yahya Dan Awal Ashaari 4 Mei 2012

yanmie 18

Salam, pengumuman Majlis Perkahwinan Scha Al-Yahya Dan Awal Ashaari telahpun berlangsung sekitar pukul 3.30 petang tadi di Ampwalk, Jalan Ampang, mereka mengumumkan akan melangsungkan Majlis perkahwinan mereka pada 4 Mei ini. Awal sebak, auwww~ sweetnyeee Majlis pernikahan mereka akan berlangsung pada 4 Mei di Hotel Pullman, Putrajaya, manakala untuk Majlis Resepsi mereka […]

Jangan Pandang Belakang

yanmie 12

“On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.” – kahkahkah jangan pandang belakang~, hari2 pun rasa wordless, selasa wordless […]

Lelaki Kacak Tak Sedar Diri

yanmie 34

Salam, baru ni masa pergi Meeting Bersama Specialist Google Adsense Dari Google.com dan tengok Showcase Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix 2012 Di KLCC, lepas tu kami singgah ke Playground Tasik Titiwangsa, saya bersama 3 lelaki kacak, layan gambar Lelaki Kacak yang Tak Sedar Diri kat bawah ni dulu hikhik Kannnn tengok gambar atas tu, […]

Subscribe US Now