Salam, nampaknya ada contest mudah di blog denaihati, saya ni kalau masuk contest beliau mesti ramai yang kurang berkenan sebab bagi diorang kalau saya masuk contest diblog denaihati mesti peluang diorang nak menang sangat tips, macamlah saya ni hebat sangat hhhuhuhu, rezeki masing-masingkan, ni saya masuk sebab suka-suka, boleh tak heheee, jangan risau pemenang 20 orang tu.

denaihati

Gambar Kredit : Kak EmilaYusof.com

Contest kali ni cuma perlu menyenaraikan 5 entry top 10 di Google.com.my ~ elehhhh kacang je, hahaha meh nak senaraikan, kalau nak banyak pun boleh tapi dah kata nak 5 je kan hehee, ok 5 entry ye, check it out~

Refer gambar je untuk mengetahui berapa jumlah search result, yang bawah-bawah ni, pergghhhhh!!!

.

semak saman online

1. Semak Saman Trafik Online

****

ipad baru

2. Ipad Baru

****

pilihanraya umum ke 13

3. Pilihan Raya Umum Ke 13 (PRU 13)

****

hukum merotan anak

4. Merotani Anak Tanda Sayang ~ entry ni saya google 2 hari lepas 😀

****

solat gerhana bulan penuh

5. Gerhana Bulan Penuh dan Solat Sunat Kusuf – nak juga menyelit, hahahahah 😀

.

Oh yea, dah alang2 baca entry ni kan, apa kata korang..ye korang yang tengah baca ni, kot-kot nak tau macam mana muka denaihati tu kan, mehhhhh saya nak tunjuk hehee klik je -> Kantoi Video The Real Denaihati.com!

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

.

– Saya yakin keywords2 diatas adalah antara penyumbang trafik terbesar di blog denaihati, keywords terbaru ipad2 pun dia dah konker tu.