Abby Abadi Kini Bertudung

yanmie 13

Salam, syukur alhamdulillah baru terbaca tadi di mstar.com.my yang mengatakan pelakon Abby Abadi Kini Bertudung selepas pulang dari mengerjakan ibadah umrah pada 15 Mac – 26 Mac yang lalu, semoga penghijraan ini membawa seribu keberkatan kepadanya, saya minat dengan Abby Abadi ni since beliau dalam kumpulan Elite lagi.

abby abadi bertudung balik dari umrah

Sebelum ni macam-macam status yang saya baca di wall beliau, alhamdulillah beliau seorang yang sangat tabah dan kuat dalam menghadapi pelbagai spekulasi dan cabaran hidup sebagai anak seni.

– Tak sabar nak tengok penampilan terbaru Abby Abadi dengan mengenakan tudung.

13 thoughts on “Abby Abadi Kini Bertudung

  1. Tahniah. Memang semakin ramai yang berhijrah dan memakai tudung.

    Apa yang penting.. ujian Allah swt pada Abby.. Memang nampaknya semakin mendekatkan pada pencipta

    Semoga istiqamah pakai tudung dan menuup aurat.

    Memang kita ni hidup di dunia.. permulaan tak penting.. khusnusl khatimah atau pengakiran yang baik di akhir hayat yang utama
    Mazni Azmi recently posted..Beli Tudung Labuh Dari Shah Alam OnlineMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

Salam, phewww cuaca kemain panas terik tenghari tadi, tekak pun minta di isi, saya singgah Starbuck dengan Haziq, kami berdua je, tujuan asalnya gi Maybank Jusco Bukit Tinggi Klang, nak bayar duit pinjaman belajar dulu, Aiman tak bawa sebab dia sekolah, kiranya larik kejap gi Jusco hihihi. Fuhhhh dah lama […]

Subscribe US Now