Ayam Goreng Magik Guna Tepung Magik, Superb!!

Salam, semalam Cheezy Sauce dan Tepung Magik yang saya order dari Kak Yong dah pun sampai, so petang semalam saya buatย Ayam Goreng guna tepung magic ย tu, jadinya saya gelar Ayam goreng tu,ย Ayam Goreng Magik hihihi sebab guna tepung magik kan.

tepung magic

Serius tepung magik ni memang sangat-sangat magik, ntah napa ayam goreng magic tu rasanya seakan-akan Ayam Goreng KFC hihihi, cara guna pun tersangat-sangatlah mudah, cuma lumurkan pada ayam tersebut, kiranya tepung magic tersebut tak perlu dibancuh, seriussss sangatlah kruuuppp krappp kulit ayam tu hahhaa, tekstur pun macam Ayam Goreng KFC hihihi.

ayam goreng magic

Ce tengokkkkk, perghhhhhh rangup serangup ayam goreng kfc kikikiki.

ayam goreng magic

Anak-anak makan memang berselera sungguh, Aiman tanya bila masa Ibu gi KFC HAHAHAHA

Lepas ni nanti saya share pulak tentang Cheezey Sauce, korang kalau nak try Tepung Magic ni boleh ler contact KakYong, saya order 2 pek tepung magic dan 2 pek cheezy sauce, ingat nak order lagi next time.

– Sangat-sangat Magik ๐Ÿ˜€

Comments

  1. Howdy vwry cool wweb site!! Guy .. Excellent .. Amazing ..
    I wiol bookmark your web site and take the feeds additionally?
    I am happy to search out a lot of usdful info here within the post, we’d like develop extra techniques on this regard, thanks
    for sharing. . . . . .

    My page :: seo Baldock (http://romanticending760.newsvine.com/_news/2014/07/23/24964701-take-advantage-of-social-media-management-now)

    1. @Fazreen, serius een memang sebijik cam ayam kepsi, tak tipu, ini betul2 heheee.

      sepeket 475gm Rm 7.00 kalau tak silap akak, tapi nak guna pun xbanyak sangat pakai, sebab takyah bancuh, cuma lumur sampai rata kat ayam tu.

        1. @Fazreen, elehhhhh potong ayam, toskan pastu lumur je dgn tepung tu, panaskan api, letak ayam, biar sampai masak, gitu jeeeee, lagi senang dari masak maggie hahhaha ๐Ÿ˜€

    1. @cikgufarha, heheee semalam akak dah buat tau tapi tak dan nak amik gambar sebab fries time tu ada sikit je, xsyiok nak snap hihihi plus anak2 dah push nk makan hehee

      tadi gi shopping dh beli fries dan potato wedges yang ready made, boleh ler cicah dengan Cheezey Sauce tu hikhik ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.