Salam, nampaknya drama seindah sakura tak tau bila akan ditayangkan, baru tahu dari FB MIG, drama yang akan menggantikan Atas Nama Cinta iaitu Cinta Buat Emelda Drama Slot Akasia TV3, drama ini bakal bersiaran bermula pada 27 Mac 2012 ini. Sedikit Sinopsis Cinta Buat Emelda “Cerita yang penuh dengan konflik keluarga, cinta, persahabatan dan yang paling penting penuh dengan emosi”.
Kalau tak silap saya Drama Cinta Buat Emelda ini adalah adaptasi dari Novel Cinta Antara Kita, kalau cerita adaptasi dari novel mesti syiok ni, tak sabar pulak nak tengok, sebab drama atas nama cinta saya tak follow, saya tengok awal-awal je, susah sangat nak melekat tengok drama tu hehee.
Drama Cinta Buat Emelda ini dibintangi oleh Almy Nadia, Rabecca Nur Al-Islam, Erry Putra, Fizo Omar, Alex Yanz, Mustapha Kamal, Amran Ismail, Aida Khalida, Nuremy Ramli, Diana Amir, dan ramai lagi, mesti best jugak ni sebab pelakon cilik yang comel tu ada sekali.
– Saya harap drama ni boleh buat saya MELEKAT 😀
setakat ini,episode 1 best,lagu dalam drama ni pun best-best…
jom layan -http://admya.blogspot.com/2012/03/lagu-tema-cinta-buat-emelda.html
Mcm best jer cite ni.hehe
lawak kak tengok tajuk ni , teringat kisah kita 😛
semua diadaptasi dari novel. mudah sebab jalan cerita dah ada cuma nak perkemaskan lagi je hehe
tu la, drama Atas Nama Cinta ni kurang menyegat sikit, harap² drama seterusnya x macam tu .. :0
Alamak… pelakon semuanya tak berapa minat plak..
naper ekkkk drama melayu ni asik ceta cinta jer…