Coklat Stroberi

yanmie 30

Salam, kejap tadi buat Coklat Stroberi, memadangkan anak-anak dah bosan nak perabis strawberry tu, so buatlah Coklat Stroberi ni, nak kena tarik minat diorang untuk makan, kang sayang pulak buah tu busuk, strawberry ni balance buat Chilled Strawberry Cheesecake hari tu, beli sampai 3 box sebab nafsu menguasai diri hehee.

strawberry coklat

Tak yah resepi lah kan, sebab semua orang pun tau buat ni hheehe, celup dengan coklat je, memandangkan stok coklat rice ada banyak so saya celupkan sekali dalam coklat rice, kemainnnnnn berdouble-double rasa coklat tu hikhik.

strawberry coklat

Licin myhero-hero makan, nasib baik ler terfikir nak celup coklat, kalau tak busuk gitu je buah tu.

.

– Kalau ikutkan hati nak je buat Pavlova, tapi myhero-hero dah bosan makan Pavlova

30 thoughts on “Coklat Stroberi

          1. Ok terima Kasih Akak, Nampak macam senang, dia seronok nengok Azie Baking & Masak coz dia joint venture sekali. Wah Buat Laksa lagi! sedap nyer. Tengok dalm FB Akak Fuz pun Masak Laksa Aduhhhh!
            Azie recently posted..Ayam Bakar AwesomeMy Profile

    1. oh samalah tempat akak ni, kena cari kat giant atau tesco baru ada, kat econsave jarang ada, tp yang ni beli kat econsave, ada pulak tetiba hahaha macam tau2 je akak tengah cari 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Bila Nak Sampai

Salam, saya dalam perjalanan nak ke KLCC, ada meeting disana, harap saya tak sampai lambat huhuhu, mana tidaknya kesesakan lalu lintas di ibu kota ni sangatlah mencabar. Nasib baik jugaklah suami tercinta kebetulan hari ni tak kerja, dia hantar saya ke KLCC, kalau saya jangan harap ler nak drive waktu […]

Subscribe US Now