Salam, bulan April ni birthday Aiman, ingat nak buat sendiri kek untuk dia bawa ke sekolah, semalam ada beli Edible Image  BoboiBoy untuk practice heheee, kemain suka lagi dia, tapi saya belum rajin nak practice kikiki, tengok ler besok lusa kalau rajin.

Edible Image BoboiBoy

Edible Image BoboiBoy kat atas tu takdelah mahal, dalam RM12.00

Lah ni saya nak cari tempat printing Edible Image yang harga berpatutan, halal dan boleh dimakan, boleh beri cadangan tak kat mana nak cari? ingat nak buat Edible Image Aiman sendiri, buat 2 sheet ke kan, nak makan muka Aiman kat Kek tu hahahahaa, yelah ingat nak tunaikan permintaan dia kan, tu yang tengah survey tempat printing tu, hope dapat sebelum 26 April ni nanti.

– Besok Birthday girl, nak gi Putrajaya pulak.