Gambar Anak Mawi Dan Ikin – Cahaya Malaika

yanmie 12

Salam, akhirnya dapat juga tengok Gambar Anak Mawi Dan Ikin yang bernama Cahaya Malaika, comel pulak tengok baby girl diorang ni, layan!

gambar anak mawi dan ikin, cahaya malaika

Tomeinyeeee, sedondon dengan paknye pakai baju warna merah, siang tadi pergi FOS, Ya Allah geramnye tengok baju-baju baby girl ni, comel-comel belaka ^___^

– Tahniah Mawi dan Ikin.

12 thoughts on “Gambar Anak Mawi Dan Ikin – Cahaya Malaika

  1. Asslamualaikum…
    Tahniah buat mawi dan juga isteri tercinta Ekin kerana,akhirnya dengan izin Allah lahirnya seorang bayi perempuan yang cantik dan comel mcm Mawi dan Ekin…. Semoga Cahaya Malaika sihat2 selalu dan berbahagia bersama Mawi dan Ekin……. Aamin.. Congratulations.. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Macam-macam hal betul

Salam, phewww mood blogging sudah mari sebab masalah blog sebelum ni alhamdulillah sedikit sebanyak dah dapat diatasi oleh saya sendiri kiikikikik, tahniah pada diri sendiri heheee, Macam-macam hal betul bila blog ada masalah, semuanya timbul lepas saya tukar themes blog. Memang saya tahu apabila menukar themes blog sedikit sebanyak akan menjejaskan […]

Subscribe US Now