Gambar Bertunang Liyana Jasmay Dan Fathuddin

yanmie 10

Salam, semalam Majlis Pertunangan Liyana Jasmay berlangsung, tahniah Liyana, tak lama lagi jadi isteri orang dah, nampak macam masih teramat muda remaja, maybe sebab perwatakan beliau kot, hihihi, layan jom Gambar Bertunang Liyana Jasmay Dan Fathuddin.

Gambar Bertunang Liyana Jasmay Dan Fathuddin

Pada majlis tersebut, mereka berdua telah mengesahkan akan menamatkan zaman bujang mereka pada 24 Januari 2013 nanti untuk melangsungkan majlis perkahwinan mereka, tahniah tak lama dah tu.

Gambar Bertunang Liyana Jasmay Dan Fathuddin

Tahniah Liyana Jasmay Dan Fathuddin

– Tahun ni ramai Artis yang bertunang dan naik pelamin kan 😀

10 thoughts on “Gambar Bertunang Liyana Jasmay Dan Fathuddin

Leave a Reply to eiela Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Gambar Kebakaran Di Suria KLCC - Chinoz KLCC Terbakar?

Salam, baru kecoh kejap tadi di laman twitter, ramai rakan-rakan yang twit gambar KLCC terbakar, dikhabarkan  satu kebakaran berlaku di pusat membeli belah Suria KLCC petang tadi, ini memaksa ramai penghuni dan pengunjung terpaksa mengosongkan bangunan tersebut, dan ada yang mengatakan punca kebakaran tersebut datangnya dari lot kedai Restoran Chinoz. […]

Subscribe US Now