Hepi Besday Mak Teh Aiman Dan Haziq

yanmie 15

Salam, hoyeahh Happy Birthday Mak Teh Aiman Dan Haziq, moga panjang umur murah rezeki amin, kebetulan baca status dia kat Facebook, acane boleh lupa birthday adik ni hehee, sori ya sejak berumur ni memang agak pelupa sikit hehehe.

ifah dan aiman haziq

Gambar cilok SINI

Tadi Aiman kata, Mak Teh kena belanja dia makan kek, hhehe so sesiap ja kek mu arr, nanti kami datang makan-makan situ petang ni, datang makan ja hahahaha.

 

ifah

So entry ini boleh kan jadi hadiah hari jadi heheee

.

– Nak tau, adik dan kakak saya merupakan Silent readers blog saya, tu yang seronoknye  ^___^

15 thoughts on “Hepi Besday Mak Teh Aiman Dan Haziq

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Duit Syiling Baru

Salam, tadi belikan anak-anak air minuman, tak sangka pulak dapat balance duit syiling baru hehehe Rasa kekok pulak pegang duit syiling baru ni, kecik dan ringan, tapi syiok tengok warnanya, berkilau bak emas. – Ada kat KL 🙂 Posted with WordPress for BlackBerry.

Subscribe US Now