Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

yanmie 37

Salam, phewww cuaca kemain panas terik tenghari tadi, tekak pun minta di isi, saya singgah Starbuck dengan Haziq, kami berdua je, tujuan asalnya gi Maybank Jusco Bukit Tinggi Klang, nak bayar duit pinjaman belajar dulu, Aiman tak bawa sebab dia sekolah, kiranya larik kejap gi Jusco hihihi.

kek red velvet starbuck cafe

Fuhhhh dah lama mengidam nak Red Velvet, dulu pernah order kat SINI, nak buat sendiri belum ada kekuatan nak menatap warnah merah kek tu hikhikhik.

tuxedo chocolate cake starbuck

Yang ni fuhhhh serius sedap, nasib baik ler masih dalam Projek Besar, kalau tak dah habis saya kerjakan hahahaa, kek tu nama Tuxedo Chocolate Cheese Cake, dasar kek ni rasa macam biskut coklat, rasanya cara buat ni lebih kurang macam Oreo Cheesecake.

Oh yea dah semestinya order bersama my favourite Iced Blended Mocha kikiki, yang ni cheat day diet pun takpe nnnggee~

– Nak try bake cake untuk besday Aiman pulak nanti πŸ˜€

37 thoughts on “Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

              1. hehee takpe try pulak lepas ni, cuba banyakkan pembacaan pasal waktu subur, takyah kira waktu subur kalau tak pasti, cuma kenal pasti waktu subur, akan ada keluar cecair putih jernih yang melekit dan kental, lagi kental lagi subur.

                opssss hahhaa jangan ler ada yang ramai baca akak komen nie πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Gambar Bertunang Liyana Jasmay Dan Fathuddin

Salam, semalam Majlis Pertunangan Liyana Jasmay berlangsung, tahniah Liyana, tak lama lagi jadi isteri orang dah, nampak macam masih teramat muda remaja, maybe sebab perwatakan beliau kot, hihihi, layan jomΒ Gambar Bertunang Liyana Jasmay Dan Fathuddin. Pada majlis tersebut, mereka berdua telah mengesahkan akan menamatkan zaman bujang mereka pada 24 Januari […]

Subscribe US Now