Salam, hehee hari ni buatΒ Kek Tiramisu Comot, hikhik comot sebab tak comel ngeee maklumlah asyik kena push dengan anak, duk tanya bila nak siap, nak makan, nampak macam sedap hahahaha, tu yang main taram je decorate tu kikikiki.

Kek Tiramisu

Gambar pun ada beberapa keping je, tak dan nak ambil gambar time potong tu, duk khusyuk layan anak-anak makan, diorang punya puji tu, perggghhhh!!! hahahaha~

Kek Tiramisu

Resepi ni google je tadi, tak ingat pulak ambil dari link mana sebab saya usung ipad kat dapur hehee, ipad pulak dah clear cookies dan cache. So google sendirik lah ye resepi tiramisu ni, ada banyak resepi kat google ni.

– Tekak asyik teringat Tiramisu Starbuck