Mak Meeting, Anak Buat Hal Sendiri

Salam, semalam ada meeting dengan blogger hebat kat PJ, sebelum pergi tu saya dah tanya dahulu person incharge (Kawan blogger juga) kalau boleh bawa anak pergi meeting hehee, maklumlah saya suri rumah so sudah semestinya saya kena sentiasa bersama dengan anak, tidak lengkap rasanya hidup kalau anak tidak dibawa bersama, atleast seorang mesti ikut heeee.

blogger meeting

Dan Alhamdulillah boleh bawa anak, saya percaya walaupun kadang-kadang anak-anak ni buat perangai but saya ok je sebab diorang masih under control kikiki, macam semalamΒ Mak Meeting, Anak Buat Hal Sendiri, tengok je gambar bawah ni.

aiman dan haziq

Kannn budak-budak ni umpan je dengan benda yang diorang suka, confirm tak kacau punya!, dengar suara sikit-sikit tu biasalah kan, tetapi masih tidak mengganggu konsentrasi meeting tersebut.

aiman dan haziq

Amik ko! siap meniarap lagi kat lantai tu, layankan je asal tak mengganggu meeting.

Bagi saya blogging ni hanya sekadar hobi, saya taknak kerana blogging saya mengenepikan tanggungjawab sebagai seorang isteri dan ibu kepada anak-anak, so kalau dah join aktiviti seperti ini saya akan pastikan saya selesa membawa anak-anak saya.

Kalau ada event yang tidak membolehkan saya membawa anak bersama, harap maaf lah ye memang saya tak akan join, alhamdulillah event-event dan job sebelum ini membolehkan saya membawa anak bersama heeee.

– Ramai blogger hebat semalam yang saya jumpa, trafik blog diorang sebulan berjuta-juta, dan blogger wanita saya berdua sahaja dengan Kak EmilaYusof, terima kasih kak tumpangkan kereta semalam πŸ˜€

Comments

    1. @ariff, tulah dah nak abis pun meeting time tu, takpe khamis datang awal sikit, start pukul 2.30ptg tapi akak tak dapat datang, follow update kat group je nanti πŸ˜€

  1. bila blogger2 hebat dah mula bermesyuarat maka mesti ada agenda maha hebat nyer nie…hehe
    bagus aiman dan haziq ni dapat kenal semua kawan2 blogger ibu dia, ada pakcik, ada makcik dan ada abang kakak juga…abg blogger refer kpd abg ejam yer…hehe

  2. betul3… kayna pun anggap blogging ni hanya suka2. And memang kalau pergi mana-mana, even sekadar shopping mana2, if hubby nak jaga anak pun. Rela bawa sorang anak. Tak bes jalan tangan kosong tak bawak anak.

  3. salam…

    setuju sesangat dgn kak yan…….klu da surirumah tu…mesti kejenye pon kene bwk g memane..sbb xde opis sendirikan…terbaaaek la kak yan!!

  4. Gempaq la Akak hehehe. Salute Up coz pentingkan anak-anak, harap azie dapat jadi Mummy yang turut mementingkan anak-anak opsss..

      1. dah 9 bulan dah heheheh, ehhh mana ada lagi la akak, sebab tu la letak opsss tu. Teringin nak jadi mummy tapi masih belum ada rezeki.

          1. Ermmm tak rancang pun Akak, mungkin belum ada rezeki lagi. X perla lambat ke cepat ker, Insya.Allah Azie dah teringin dah nak jadi mummy, geram nengok baby cute & comel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.