Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2012

Salam, hujung minggu ini bermula 13 Mac sehingga 18 Mac Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2012 kini kembali, dijangka 12 negara terlibat dengan  Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa Putrajaya 2012 ini, untuk tema tahun ini bertemakan “1Dunia, 1Malasyia, 1Pesta”. Mesti best, tahun lepas tak berpeluang sebab suami ada hal.

pesta belon udara panas putrajaya 2012

Tahun ni pulak kalau ikut perancangan nak join geng menembak, tapi macam tak dapat pergi je sebab suami kerja, melepas lagilah, apa boleh buat kan, tunggu tahun depan pula insyaallah mudahan panjang umur, teringin juga nak gi sana, nak menerai Lens Telephoto hikhik.

pesta belon udara panas putrajaya

Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa Putrajaya 2012

Tema : 1Dunia, 1Malaysia, 1Pesta

Tarikh Dan Masa : 13 – 18 Mac 2011 (7.00 pagi – 9.00 malam)

Lokasi : Monumen Alaf Baru, Precint 2, Putrajaya

Untuk maklumat lanjut layari 4th Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2012

.

– Kalau dapat naik mesti syiok kan 😀

You Might Also Like

40 Replies to “Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2012”

    1. owh yeker?, kena pula musim hujan sekarang ni ye, syioklah boleh tengok dari rumah, abang ipar duk purajaya gak tapi tuler takde masa nak pergi sana.

    1. @MamaYatie, Oh yeker? tulah teringin sangat sebab benda bukan selalu ada kan, saya ni sebab suami sibuk, tak boleh ler nak pergi dengan anak2 je, tempat ramai macam ni kan, nak-nak pulak anak ni jenis tak duduk diam, haishhh tu yang tak dapat2 pergi lagi, insyaallah panjang umur next time nak juga pergi 😀

      Owhh sian kat anak ler kan, dah sampai tapi tak dapat nak buat apa2, hujan pulak tu..ehehee, pernah juga kena situasi macam ni, memang kesian dengan anak, kita pun bukannya teringin sangat, sebab nak bagi anak seronok je kan, kita tak pergi pun tak kisah sangat, tapi anak-anak mesti syiok kalau dapat pergi 😀
      yanmie recently posted..Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge