Comments

  1. Thank you for some other informative website.
    Where else could I am getting that type of information written in such a perfect way?

    I’ve a challenge that I am simply now operating on, and I have been on the
    look out for such information.

  2. TAHNIAH… saya tidak pernah lagi menyertai mana mana contest di alam blog. masih merangkak belajar untuk memajukan diri di alam blogger. singgah n follow. jemput ke blog yang hina saya

  3. Tanniah kepada Yanmie kerana menang iPhone 4S Gadget Impian. Seronok dapat jumpa Yanmie, Puan Bee, Azmanisma dan NoorMj semalam. Duduklah semeja.

    Sudah boleh agak pemenang Contest Gadget Impian sebab bro DenaiHati asyik pandang meja yang kami duduk semalam. πŸ™‚

    1. Terima kasih, maaflah ye salah silap, saya ni untuk 5 minit pertama agak pemalu, lepas tu memang tak ingat dunia, maaf kot2 ada tersalah silap bahasa ye.

      kan best kalau awak snap gambar DH tengah pandang ke meja kita heheee πŸ˜€

        1. hahahhaha mana ada petua ke tips ataupun amalan doa hehee kelakarlah Anarm ni. Usaha berterusan je, jangan cepat tergugat dengan peserta lain hehee itu kunci utamanya, kalau awal2 lagi dah rasa tergugat tu yang semangat pun patah ekeke sedikit perkongsihan hahaha πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.