Baby On The Way

yanmie 57

Salam, heeeee tajuk entry buat saya tersipu-sipu malu ekeekekee, yelah tu betullah teka teki kawan-kawan kat twitter,ย Baby On The Way, alhamdulillah berita gembira buat kami suami isteri, maybe berita gembira juga buat pembaca blog ini heheee.

pregnancy kit

Aiman lah orang yang paling teruja dan gembira, tak sabar nak dapat adik lagi hehee, doakan semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan ye.

– 5 tahun tak minum susu anmum, hari ni dah start minum, perghhh sedap ๐Ÿ˜€

57 thoughts on “Baby On The Way

    1. Sudah boleh ambil folik asid dah kerena perkembangan pertama adalah saraf tunjang janin. Tidak ada kesan sampingan kalau ambil folik asid ini kerana lebihan akan keluar melalui air kencing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Jalan-jalan Ke Negeri Melaka - Jakun Tengok Beca

Salam, kan hujung minggu baru ni kamiย Jalan-jalan Ke Negeri Melaka, kemain jakun nengok beca hehee, comel betul beca-beca kat Negeri Melaka Bandaraya Bersejarah ni, nak naik tapi takut tayar pancit kikiki, makanya berjalan sampai dekat 3 jam, time ni belum tauย Baby On The Way, kemain gagah berjalan kikiki. Kan cantik […]

Subscribe US Now