Baby On The Way

Salam, heeeee tajuk entry buat saya tersipu-sipu malu ekeekekee, yelah tu betullah teka teki kawan-kawan kat twitter, Baby On The Way, alhamdulillah berita gembira buat kami suami isteri, maybe berita gembira juga buat pembaca blog ini heheee.

pregnancy kit

Aiman lah orang yang paling teruja dan gembira, tak sabar nak dapat adik lagi hehee, doakan semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan ye.

– 5 tahun tak minum susu anmum, hari ni dah start minum, perghhh sedap 😀

Comments

  1. Alhamdulillah, tahniah yan, sori lambat ucapkan coz berada diluar kawasan liputan ketika entri ni keluar.
    Semoga nak dapat baby girl dimakbulkan.
    Gembira untuk yan dan keluarga.

  2. wah tahniah kak yan.
    teringat waktu excited wife saya buat pregnancy test ni awal2 kawin dulu.
    rs cm nk biar jd suprise je.
    tp naluri tu xsbr2, minta jugak wife buat. hehe

  3. Tahniah Kak.. akhirnya setelah berehat 2 tahun lebih akan mendengari semula suara tangisan baby.. 🙂 semoga terrus sihat semuanya.. Murah rezeki lepas ni.. 😉

    1. Sudah boleh ambil folik asid dah kerena perkembangan pertama adalah saraf tunjang janin. Tidak ada kesan sampingan kalau ambil folik asid ini kerana lebihan akan keluar melalui air kencing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.