Bercuti Ke Cameron Highland

Salam, sekarang ni saya dan family dalam perjalanan ke Cameron Highland untuk bercuti, doakan kami selamat sampai ye. Puas juga saya curi-curi masa untuk update blog tapi masa yang ada sangatlah terhad, bukan tak boleh online, ni sebab saya sibuk dengan urusan peribadi.

Banyak sebenarnya yang saya nak entrykan sepanjang 2 hari yang lepas, tapi apa boleh buat, badan dan minda minta berehat hehehe. Ni pun update dari blackberry je, nantilah balik dari bercuti saya susun semula jadual blogging ekekeke.

Sekian, nanti saya live blog je sepanjang berada disini, tu pun kalau boleh curi masa ngadap gadget heeee~

Posted with WordPress for BlackBerry.

Comments

  1. Selamat bercuti kak , akhirnya ada satu post dr akk.. buat hilangkan rindu meh sini cr post terbaru tapi tk de.. heheheh .. nanti susun elok2 balik jadual ek ..

  2. selamat bercuti dan moga selamat sampai. memang best c highland ni, kak yan mesti nak singgah stawber park(atau menginap kat situ), peminat tegar stawberry le katakan.
    sekarang musim hujan mesti sejuk sikit n berhati2dijalan raya jln licin terutamanya jika guna jalan lama(Tapah) yg penuh selekoh. lebih lebih selamat lalu leburaya(sebelum Ipoh)

  3. baru berhajat nak pergi cameron..
    sebab ada voucher hotel equtorial cameron highland…
    nanti crita byk skit ttg cameron highland ni..
    ehehee

Leave a Reply

Your email address will not be published.