Bercuti Ke Cameron Highland

yanmie 21

Salam, sekarang ni saya dan family dalam perjalanan ke Cameron Highland untuk bercuti, doakan kami selamat sampai ye. Puas juga saya curi-curi masa untuk update blog tapi masa yang ada sangatlah terhad, bukan tak boleh online, ni sebab saya sibuk dengan urusan peribadi.

Banyak sebenarnya yang saya nak entrykan sepanjang 2 hari yang lepas, tapi apa boleh buat, badan dan minda minta berehat hehehe. Ni pun update dari blackberry je, nantilah balik dari bercuti saya susun semula jadual blogging ekekeke.

Sekian, nanti saya live blog je sepanjang berada disini, tu pun kalau boleh curi masa ngadap gadget heeee~

Posted with WordPress for BlackBerry.

21 thoughts on “Bercuti Ke Cameron Highland

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

From Cameron With Love

Salam, kami masih berada di Cameron Highland, insyaallah petang atau malam nanti kami balik ke Klang, itu pun kalau takde aral melintang. Layan gambar Haziq dulu, from cameron with love hehehe Pagi tadi Allah SWT menguji kami, mudahan sahaja ujian kali ini dapat diatasi, syukur ya ALLAH kerana masih ingin […]

Subscribe US Now