Delete

20120423-163952.jpg

Delete Apps yang tak perlu

Salam, test update blog dari wordpress for iPhone, not bad sebijik macam wordpress for ipad jugak, yelah dah namapun “seApple” kan hehehe

– Maaf agak sibuk, nanti update lain -..-“

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

37 thoughts on “Delete”

  1. Pernah jugak buat post pakai phone & tablet, tapi tak berapa best sebab kecik. 🙂 Saya banyak guna ngan phone utk reply komen @ edit post.

        1. eh boleh lah, ada wordpress for android, nanti suami balik kang akak godek phonenye, sebab ada install kat dalam phone suami, nanti akak bagitau yea 😀

    1. taklah Een, biasa2 je, iphone mcm ipad gak, takde beza, bezanya boleh call, blh main siri, plus kecik senang nak bawa gi memana heeee.

      Akak tengah tak sihat ni, dah takde suara 🙁

              1. hehe..setuju2..nak menulis pon smgt ckit.
                kak yan, nak tanya..camna nak apply google adsense ye? dari dulu apply xdpt2..pastu dah kena block pulak skang nie..

        1. Entry pun tak semestinya semua nak main seo, ada entry yang tak perlu di seo kan kot, depands pada apa yang kita nak sampaikan, kalau entry macam ni memang takde main seo hahahahaa 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.