Delete

20120423-163952.jpg

Delete Apps yang tak perlu

Salam, test update blog dari wordpress for iPhone, not bad sebijik macam wordpress for ipad jugak, yelah dah namapun “seApple” kan hehehe

– Maaf agak sibuk, nanti update lain -..-“

You Might Also Like

37 Replies to “Delete”

        1. eh boleh lah, ada wordpress for android, nanti suami balik kang akak godek phonenye, sebab ada install kat dalam phone suami, nanti akak bagitau yea 😀
          yanmie recently posted..DeleteMy Profile

    1. taklah Een, biasa2 je, iphone mcm ipad gak, takde beza, bezanya boleh call, blh main siri, plus kecik senang nak bawa gi memana heeee.

      Akak tengah tak sihat ni, dah takde suara 🙁
      yanmie recently posted..DeleteMy Profile

        1. Entry pun tak semestinya semua nak main seo, ada entry yang tak perlu di seo kan kot, depands pada apa yang kita nak sampaikan, kalau entry macam ni memang takde main seo hahahahaa 😀
          yanmie recently posted..DeleteMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge