Hadiah Dari Sunway Resort Hotel & Spa

Salam, syukur alhamdulillahΒ Menang Penginapan 2D 1N Di Sunway Resort Hotel & Spa, sabtu baru-baru ini saya berjumpa dengan Rebecca untuk mengambil hadiah tersebut, horayyy boleh cuti-cuti malaysia lagi.

memang giveaway

Gambar bersama RebeccaSaw.comΒ Di 1 Utama

Dah plan untuk percutian yang ni rasanya nak pi turun mandi manda kat Sunway Lagoon, tu pun kalau cuaca cun time tu, dah penat-penat main air boleh ler manjakan diri kat hotel 5 bintang tu kan heeeee~

gift ceertificate

Hadiah bernilai RM1250++

Tak sabar pulak nak pergi bercuti walaupun dekat dengan rumah heheee, tapi lepas suami balik dari outstation lah kot, bulan depan suami maybe outstation ke Terengganu 3 minggu sob..sob..

Comments

  1. seronoknya , hotel kat sunway memang mahal kak , kami pernah survey .. perghhh best tu .. main2 air sedap2 lepas tu tidur hotel ..

    pergi time tak hujan leeee ..

  2. bestlah dapat bercuti percuma.. nanti nak suruh ‘isteri’ jadi macam kak yan.. bleh dia duduk rumah jaga keluarga sambil buat duit dengan blog.. πŸ˜€

    1. Alhamdulillah rezeki anak-anak, nanti Anarm dah kahwin adalah tu rezeki untuk anak-anak plak heheeee.

      Pssttt!!! masalahnya nak ke si “Isteri” tu duk rumah je, heheeee

      1. yang tu tak jadi masalah.. ‘isteri’ tu memang nak sangat2 duduk rumah je.. takyah gi kerja ikut office hour.. memang dia suka sangat la.. hehe..

    1. heheeee alhamdulillah, siapa sangka tempat bermonolog pun boleh mendatangkan hasil kan, macam mimpi je semua ni sebab blogging hobi je, seronok duduk rumah tengok anak2 membesar sekali plus dapat jaga rumah tangga πŸ˜€

    1. Percaya no 1 yang penting dalam perhubungan, no 2 selalu fikir yang positif, no 3 bertolak ansur, ketiga2 tu yang paling penting dalam rumahtangga.
      insyaallah bahagia dunia akhirat πŸ˜€

      Selalu fikir yang baik tentang suami, pabila dia keluar rumah je selalu doakan dia selamat pergi dan balik kerja, ingat niat dia keluar rumah untuk mencari rezeki, fikir yang bukan-bukan tu yang selalu ada perselisihan faham. “sekadar berkongsi” πŸ˜€

    1. Apa boleh buat, suami cari rezeki untuk isteri dan anak2 πŸ˜€
      paling lama abang pernah pergi Spain untuk sebulan, ni bulan 7 dia nak gi indon plak, tak tau berapa lama -..-“

Leave a Reply

Your email address will not be published.