Salam, syukur alhamdulillahΒ Menang Penginapan 2D 1N Di Sunway Resort Hotel & Spa, sabtu baru-baru ini saya berjumpa dengan Rebecca untuk mengambil hadiah tersebut, horayyy boleh cuti-cuti malaysia lagi.

memang giveaway

Gambar bersama RebeccaSaw.comΒ Di 1 Utama

Dah plan untuk percutian yang ni rasanya nak pi turun mandi manda kat Sunway Lagoon, tu pun kalau cuaca cun time tu, dah penat-penat main air boleh ler manjakan diri kat hotel 5 bintang tu kan heeeee~

gift ceertificate

Hadiah bernilai RM1250++

Tak sabar pulak nak pergi bercuti walaupun dekat dengan rumah heheee, tapi lepas suami balik dari outstation lah kot, bulan depan suami maybe outstation ke Terengganu 3 minggu sob..sob..