Jalan-jalan Di Melaka

yanmie 18

20120429-131513.jpg

Salam, perghhh banyak entry akan menyusul selepas ni, entry warm up dulu, jalan-jalan di Negeri Melaka Bandaraya Bersejarah, entry jenjalan kat Cameron dan Johor pun tak Up lagi, alahaiii -..-“

– Nanti update lagi, penat sesangat.

Sent From My iPhone 4S

18 thoughts on “Jalan-jalan Di Melaka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Baby On The Way

Salam, heeeee tajuk entry buat saya tersipu-sipu malu ekeekekee, yelah tu betullah teka teki kawan-kawan kat twitter, Baby On The Way, alhamdulillah berita gembira buat kami suami isteri, maybe berita gembira juga buat pembaca blog ini heheee. Aiman lah orang yang paling teruja dan gembira, tak sabar nak dapat adik lagi […]

Subscribe US Now