Jalan-jalan Ke Negeri Melaka – Jakun Tengok Beca

Salam, kan hujung minggu baru ni kami Jalan-jalan Ke Negeri Melaka, kemain jakun nengok beca hehee, comel betul beca-beca kat Negeri Melaka Bandaraya Bersejarah ni, nak naik tapi takut tayar pancit kikiki, makanya berjalan sampai dekat 3 jam, time ni belum tau Baby On The Way, kemain gagah berjalan kikiki.

beca

Kan cantik sangat, macam-macam jenis stail ada, tapi saya perasan beca orang yang berumur lagi cantik dan cun berbanding beca orang muda heheee.

beca

Hero-hero saya, kami purple hari tu 😀

beca

Bawa sekali adik saya aka anak dara kami hahahhahaa.

Melaka salah satu negeri yang best untuk percutian, banyak betul tempat-tempat bersejarah yang boleh dilawati, rugi kalau tak pergi sini, untunglah orang melaka ada sejarah macam ni.

– Nanti saya update lagi, sejak Baby On The Way ni keje asik nak tido je -..-“

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

28 Comments on “Jalan-jalan Ke Negeri Melaka – Jakun Tengok Beca”

    1. betul tu, beri anak n bini naik.
      kalau kita naik sekali, x sampai hati pulak tengok kalau pakcik yg berumur tu kayuh. sekarang nampak ramai yg pertengahan umur pun mengayuh. income berbaloi kot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge