Kek Birthday Untuk Aiman

Salam, Yeayy Aiman Dah 6 Tahun!, so buatlah Kek Birthday Untuk Aiman seperti yang dia inginkan, nak ada gambar boboiboy, nak letak gambar dia sendiri memang tak kesampaian ler sebab tak tau nak order edible image kat mana, so buat yang boboiboy ni, kemain dia suka heeee, layan!

Kek Birthday Untuk Aiman

Kek macam biasa lah tak cantik, sebab tangan ni keras, tak berseni langsung huhuhu, tapi seronok dapat buat untuk Aiman, serius dia teruja tengok gambar boboiboy tu heheee~

Kek Birthday Untuk Aiman

Bab tulisan memang ler tak cun hahahhaa, huruf A tu tergemuk kikikiki

Kek Birthday Untuk Aiman

Alhamdulillah dah genap umur 6 tahun, tahun depan dah boleh masuk darjah 1.

Kek Birthday Untuk Aiman

Muka riang gembira heee~

Kek Birthday Untuk Aiman

Vanilla cream cheese with strawberry filling

– Jemput makan 😀

You Might Also Like

22 Replies to “Kek Birthday Untuk Aiman”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge