Proton Preve Baru – Kereta P3-21A

Salam, akhirnya teka teki nama untuk kod Kereta P3-21A akhirnya telah diketahui, nama kereta proton baru bukanlah Proton Tuah yang digembar gemburkan, sebaliknya nama baru kereta tersebut adalah Proton Preve.

proton preve

Gambar diatas merupakan sisi tepi Proton PREVE, perghhh ok cun hikhik, Proton Preve ini akan dilancarkan pada bulan ini oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, sama-sama kita nantikan pelancarannya, tak sabar pulak nak tengok kereta preve ni beraksi atas jalan.

Proton Preve - proton p3-21A

Hari tu tak berpeluang menyaksikan Pameran Proton Power Of 1 di Bukit Jalil, yang mana time tu kereta preve ni pakai baju, so tak nampak kulit, nak gambarkan pun susah, betul-betul penuh misteri heheee.

– Tak sabar nak tengok!

You Might Also Like

39 Replies to “Proton Preve Baru – Kereta P3-21A”

  1. CAMPRO-CAMPRO IAFM-CAMPRO CPS kpd CAMPRO CFE (CVT)..
    hebat2..rege tak sampai RM10000 pun dah dpt sebuah kereta berprestige..
    selevel dgn FORD FOCUS – ALTIS N CIVIC..buka mata buka minda..sampai bila nak sanjung model luar..RM78 ribu..apa lg..sambar sebuah..tahniah PROTON..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge