Salam, akhirnya teka teki nama untuk kod Kereta P3-21A akhirnya telah diketahui, nama kereta proton baru bukanlah Proton Tuah yang digembar gemburkan, sebaliknya nama baru kereta tersebut adalah Proton Preve.

proton preve

Gambar diatas merupakan sisi tepi Proton PREVE, perghhh ok cun hikhik, Proton Preve ini akan dilancarkan pada bulan ini oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, sama-sama kita nantikan pelancarannya, tak sabar pulak nak tengok kereta preve ni beraksi atas jalan.

Proton Preve - proton p3-21A

Hari tu tak berpeluang menyaksikan Pameran Proton Power Of 1 di Bukit Jalil, yang mana time tu kereta preve ni pakai baju, so tak nampak kulit, nak gambarkan pun susah, betul-betul penuh misteri heheee.

– Tak sabar nak tengok!