Berapa Besar Bayi Anda Semasa Trimester Pertama?

Salam, hihihi lepas ni banyak lah ye nampaknye entry berkisarkan kehamilan nnggee~ layan!, sebenarnyaΒ Berapa Besar Bayi Anda Semasa Trimester Pertama ini sudah pernah saya baca sebelum ini, serius suka sangat, kali ni saya sekali lagi mengalaminya, insyaallah doakan semuanya selamat dan dipermudahkan untuk saya dan baby πŸ˜€

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

Gambar sumber : Ratuhati.com

– Seronok pula baca dialong atas tu πŸ˜€

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

37 thoughts on “Berapa Besar Bayi Anda Semasa Trimester Pertama?”

  1. tiap kali wife saya pregnant.. saya akan kene tempias morning sickness. herkk.. hubby kak yan macm mane? hahaha… saya pon bley muntah dengan tetibe. agak pelik perubahan hormon bile wife pregnant. betulll ini tak tipuu!

    1. Salam, heheee lebih kurang suami kakyan juga, tapi seronok sebab suami alami sekali hahahaa, tang makan2 asam pulak bukan kakyan tapi suami, wakakaka macam dia dah pulak yang mengandung πŸ˜€

  2. Pernah jugak baca cerita ni..masa my wife mengandung dulu.. Hehe.. semoga semuanya selamat yer….suka orang nak dapat baby…

      1. ye ke…mesti excited kan…bila dh lama ni rasa cam nak baby first pula…kak sya la yg camtu…tk sabar2 nk peluk cium bau baby yg wangi…sabar2…3 bulan je lagi… πŸ˜‰

  3. hahaha…..takpe kak, cerita banyak pasal kandungan n baby ni kira share info… dlm masa yg sama banyak yg cari info2 pasal ni…… zie dh dh terkena tempias dh..

  4. Suka dengar penagalaman & tips org pregnant ni.. Biasnya org pregnant mesti akan nampak makin comel..bilalah agaknya nak jumpa akak lagi.. take care kak.. πŸ˜‰

    1. wahhh dah 20 minggu ye? yelah anak pertama memang excited sikit, akak yang ke 3 ni pun kemain gak hihihii, 5 tahun tu tak merasa baby πŸ˜›

      1. Alhamdulillah dah nak masuk 3 ye … saya yang sulung ni kena tunggu 9 tahun baru diberi rezki, Alhamdulillah berkat doa dan kesabaran … Syukur

        1. Insyaallah mudahan ha’ah nak masuk 3, ooo 9 tahun lama juga tu, ingatkan baru berkahwin, rezeki tu ada cuma antara cepat dan lambat sahaja kan, apa pun semoga semuanya dipermudahkan, amin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.