Berapa Besar Bayi Anda Semasa Trimester Pertama?

Salam, hihihi lepas ni banyak lah ye nampaknye entry berkisarkan kehamilan nnggee~ layan!, sebenarnyaย Berapa Besar Bayi Anda Semasa Trimester Pertama ini sudah pernah saya baca sebelum ini, serius suka sangat, kali ni saya sekali lagi mengalaminya, insyaallah doakan semuanya selamat dan dipermudahkan untuk saya dan baby ๐Ÿ˜€

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

berapa besar bayi anda

Gambar sumber : Ratuhati.com

– Seronok pula baca dialong atas tu ๐Ÿ˜€

You Might Also Like

37 Replies to “Berapa Besar Bayi Anda Semasa Trimester Pertama?”

      1. ye ke…mesti excited kan…bila dh lama ni rasa cam nak baby first pula…kak sya la yg camtu…tk sabar2 nk peluk cium bau baby yg wangi…sabar2…3 bulan je lagi… ๐Ÿ˜‰
        syamila recently posted..Kanser PayudaraMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge