Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley

Salam, semalam kami ke Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley, expo ini telah pun berlangsung selama 3 hari bermula dari 11 May – 13 May 2012 semalam, bagi yang tidak berkesempatan untuk ke Expo ni, insyaallah pada jun ke july nanti expo ni akan diadakan semula, tak lama lagi dah ler.

expo mom & baby 2012

Kat dalam ni toksah cakap ler, memang ramai betul orang yang datang, kebanyakannya dah tentulah Mommy and daddy kan nak beli untuk barang untuk baby mereka.

expo mom & baby 2012

Ini pertama kali pergi ke Pameran barangan Mom and Baby, boleh tahan rambang mata, tapi saya tak boleh ikutkan nafsu sebab masih terlalu awal lagi untuk saya beli barang-barang ni semua, tapi saya ada terbeli 3 Romper baby kehkehkeh 😀

expo mom & baby 2012

nnggee~ serius rambang mata, amik juga ler 3 helai baby romper ni walaupun masih terlalu awal, simpan jeler berbulan-bulan lagi, insyaallah mudaha semuanya dipermudahkan, amin.

expo mom & baby 2012

Abang Long dan Abang Ngah, tengok asyik-asyik baju warna purple, ambik baju lain pun baju tu juga diorang nak sarung, alahaiii layan jeler asalkan diorang bahagia.

– 2 hari tak on laptop, saya ok je 😀

Comments

  1. ermmm..rasanya tiap tahun teringin nak ke expo ni..tp tahan kan saja sbb jauh… awat la depa buat expo mcm ni kat negeri2 lain…. huhuhu…

    1. Eh ha’ah dah puasa kot time tu sebab kalau tak silap dorang buat dalam pertengahan bulan atau hujung bulan kalau tak silap lah, kalau silap maaf ye, apa pun kalau dapat info nanti saya updatekan.

  2. ini namanya persediaan awal. Tiap2 bulan beli sikit-sikit tak terasa sangat. nanti bila dah tak larat nak jalan lg susah. terpaksa la pakai baju recycle

    1. Betul tu, tapi macam masih terlalu awal lagi, takut nanti kerja asyik cium baju baby je hehee, oh baju recyle anak2 dulu dah takde, dah bagi kat orang, tiap2 anak lahir mesti pakai yang baru, maybe sebab yang lama dah takde nak dibuat recyle kan 😀

  3. saya pergi ari jumaat pun dah ramai kak.. apa lagi kalau pegi hari ahad.. mesti padat punya..

    selamat wife dapat tahan nafsu untuk tidak bershoping lebih2.. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.