Lagi Kek Birthday Untuk Aiman

Salam, baru-baru ni ada sambutan hari lahir Aiman kat Tadika, kiranya setiap bulan ada sambutan hari lahir untuk budak-budak tadika ni, bestkan ada aktiviti macam ni?, untuk Aiman saya buatkan dia kek Blueberry Cheesecake Boboiboy seperti yang di inginkan olehnya.

kek birthday untuk aiman

Takdelah cantik mana pun sebab saya ni jenis tangan keras hehee, tapi serius sedap hihihi, angkat bakul sendiri sudah, cheesecake ni dah banyak kali saya buat, tak terkira dah berapa kali, kiranya cheesecake ni memang favourite kami anak beranak.

kek birthday untuk aiman

Sebijik macam Blueberry Cheesecake Untuk Birthday Girl

kek birthday untuk aiman

Siap letak dalam kotak untuk dibawa ke Tadika 😀

Kek Birthday Untuk Aiman

Ini Kek Pertama untuk Aiman, buat makan-makan kat rumah je heheee.

– Mengidam macam2 sudah 😀

Comments

  1. alahai..untung nya Aiman dpt ibu yg rajin masak ni.. hihi..kalau zie nk kena ikut mood..kalau rajin, adala.. kalau tak cari kt kedai saja…. 🙂

      1. Sebelum ni PR jatuh ke Kak Yan? Saya tengah bersedih, dari PR1 jatuh ke PR0 huhu

        Payah la nak main SEO kalau PR0 ni… penangan Google Penguin

Leave a Reply

Your email address will not be published.