Lama Tak Cerita Pasal Adsense

yanmie 63

Salam, hiksΒ Lama Tak Cerita Pasal Adsense kan?, ni “ter”entry pun lepas baca entry Buat duit dengan Adsense di blog Bahasa Melayu, sebenarnya ramai juga yang duk PM tanya tentang Adsense ni, macam mana nak Apply Adsense di Blog BM, sebenarnya kena Apply menggunakan blog BI untuk mendapatkan akaun Adsense, dah Approve nanti akaun tu boleh guna kat semua blog termasuk blog BM.

Cashout Adsense

Ok cerita pasal cashout hihihi, ini merupakan Cashout kali ke…hemmmm kali keberapa ye?, ada juga yang saya tak entry kan, senyap-senyap terus pi amik duit heheeee.

Cashout Adsense

Ini yang bulan lepas punya, biasanya saya ambil duit adsense ini melalui Western Union di Pejabat Pos Bukit Tinggi Klang, servis kat pejabat pos ni memang tip top, memang tak menunggu lama.

cashout adsense

Ce tengok beza no giliran tu, tapi menunggu tak lama pun sebab kan dah kata servis kat Pejabat Pos Bukit Tinggi Klang ni Tip Top, tak tunggu lama pun.

cashout adsenseSebenarnya Payment Issue 24hb April lagi, tapi tah kenapa saya tak perasan hihihihi, sebabnyaaaaaa saya jarang login ke dashboard adsense, saya jarang fikir tentang income yang saya perolehi dari blog, yang saya tahu, saya menaip, saya enjoy, cukup bulan cek dashboard tengok payment issue, alhamdulillah rezeki dari Allah Ta’ala.

– Syukur Blog ini setiap bulan masih boleh menjana pendapatan melalui Inniy dan juga Adsense, anda pula bagaimana?

63 thoughts on “Lama Tak Cerita Pasal Adsense

  1. saya dah lama tahu pasal buat duit pasal adsense ni. tapi tak pernah pun merasa lagi duit dari adsense sebab tak kosisten berblog. mcm mana nk maintain semangat tu yer?

    1. Henda apply Innity tidak laya lagi kerana trafik blog masih rendah sebab saya jarang main keyword yang bermusim dan mengikut trend sebab blog peribadi lebih kepada hal peribadi. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

McD Chicken Foldover

Salam, yeayyΒ McD Chicken Foldover kembali lagi, rasa keenakannya tiada bandingan, eh?? hehee sebab sedap kat tekak, kan tekak tengah western food sekarang ni, no nasi-nasi, aiyooo risau juga hemmm, nak buat macam mana nasi memang tak boleh nak masuk, kalau nasi putih lagi ler bercinta nak makan, nasi goreng tahan […]

Subscribe US Now