McD Chicken Foldover

Salam, yeayy McD Chicken Foldover kembali lagi, rasa keenakannya tiada bandingan, eh?? hehee sebab sedap kat tekak, kan tekak tengah western food sekarang ni, no nasi-nasi, aiyooo risau juga hemmm, nak buat macam mana nasi memang tak boleh nak masuk, kalau nasi putih lagi ler bercinta nak makan, nasi goreng tahan lagi kot hehee

McD Chicken Foldover

Bungkus je bawa balik makan kat rumah, sebab time ni perut full baru Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi Klang dengan Abang Ngah.

McD Chicken Foldover

Letak kat pinggan best sikit nak makan, boleh tuang sos cili lebih sikit kikiki.

McD Chicken Foldover

Roti arab tu je dah sedap kat tekak, lembut sangat-sangat, burger ayam 2 ketul kat dalam tu pun sedap lembut sangat. Tapi tekak berkenan sesangat dengan Roti Arab tu, agaknye kalau beli roti arab tu je boleh tak? hahahahaa

McD Chicken Foldover

Chicken Foldover I’m Lovin It  ^___^

– Pokkits KFC pun nampak macam menarik, later kita try 😀

Comments

  1. kali ini rasa roti itu terlebey sedap. pokkit kfc tuh dah try. cinonet ajer. patut rm2.60 jer. x bpe nak kena kat tekak. twister lagi sedap berganda2. pokkit nyer pomosi semlm last. today dh x der kots.

  2. smenjak berbadan dua ni makin tinggi selera Kak Yan. hehe xpela, at least baby kt dlm tu pon leh tumpang merasa gk limited time meal cmni. nnt dh lahir, silap2 McD dh xhidang dh. hehe

  3. penuh dgn cerita makan je kat blog ni sekarang..hihi…takpe, nnt bard masukkn dlm senarai menu nk mkn bila balik malaysia bulan depan ni… =)

  4. Makan kak jgn tak makan,sok dalam pantang susah dah…buat lemak byk2 he3..

    *mak ckp makan selagi selera dah sakit sok tak dapat dah he3..

    1. Syu kat rumah akak ni ada McD sekangkang kera je dari rumah, tapi tu ler diorang takde buat delivery, sabar jeler huhuhu, nak makan kena pi sendiri 😀

      1. alah..lecehnya..klau dkt ptut leh hantar la kan..
        yg syu nye lak ada kwn yg diorg hantar, ada yg x bleh hantar lak..xphm betul..frust smlm sbb call mcd tp tetiba xleh hantar lak..hehe..

        1. tu ler kalau jauh tu tak kisah sangat ler, ni dekat je pun tapi servis delivery takde, ha tu frust sebab dah teringin sangat nak makan tu hehee, pi je serbu Mekdi terus hihihihi 😀

            1. nak2 kuah kari ayam plak, sesambil makan cuit ayam tu bersama roti arab cicah kuahnya perghhhh… arghhh sudahhhh, dah ler abang takde ni sob..sob…

                1. hahaahahaa takpe2, no problem 😀
                  lah ni tak leh nak sembang ke tengok makanan mesti nak teringin, alahaiiii pastu makannya tak habis jugak 🙁

    1. Ha’ah betul tu Cikgu, yang ni memang tak layan nasi, masa abang2 dulu memang suka selera kampung 😀

      Wife dah scan baby ke? baby ape ye?

Leave a Reply

Your email address will not be published.