Percuma Tudung Bernilai Rm49.00 Untuk Semua

Salam, Percuma Tudung Bernilai Rm49.00 Untuk Semua, ye ini betul-betul bukannya main-main, terima kasih buat Kedai Kak Siti yang sudi menaja hadiah tersebut. Nak tudung percuma tersebut? caranya mudah sahaja, cuma follow step dibawah, takde susah mana pun.

mitbca

Klik -> Malaysia International Tourism Blog of the Year (cari http://yanmieonline.com dan VOTE)

Klik -> Malaysia International Tourism Lifestyle Blog (cari http://yanmieonline.com dan VOTE)

Anda hanya perlu VOTE kedua-dua link tersebut dengan menggunakan akaun facebook anda, senang bukan? rasanya berbaloi sangat siapa yang join ni, undian tamat pada malam ini pukul 11.59 malam 😀

kedai kaksiti

Hadiah tudung bernilai RM49.00, sangat-sangat berbaloi!

Dah Vote nanti emailkan bukti undian kepada saya di yanmie82@gmail.com, saya akan forwardkan kepada Kak Siti.

– Kepada yang dah vote saya sebelum ini terima kasih sangat-sangat 😀

Comments

  1. Good luck kak yan.. 🙂

    Terkejut myra baca pasal komen kat atas, risau gak kes orang suka suki letak nama dan URL blog kita..
    Ia memburukkan nama kita kan..

  2. dah malas ke makcik undi diri sendiri?kesian. asyik kalah je. digi wwwow pun undi sendiri kan?saya akan report kat digi. sekian!

    1. Salam,

      Owh teruknye bahasa, alahai sedih sesangat komen macam ni, adat bertanding ada kalah menang, kenapa komen macam ni?

      tahniahlah kat awak ye, confirm menang ni, sejam undi masuk ratus2, awak memang hebat.

      reportlah tak takut pun, tak buat salah, buang masa je undi sendiri hahah, banyak lagi keje lain nak buat 😀

      1. OMG who left this comment?

        Dear Kak Yan, please jangan salah faham.. Comment diatas itu bukanlah comment yang saya tinggalkan. I was just informed by a friend about this and I came here straight away.. Huhu.. I’m not the type to cari fasal with other bloggers Kak Yan.. Kalau tak silap, plugin comment Kak Yan ini boleh tunjukkan IP address kan Kak.. Akak tolong lah check IP address orang yang sent comment di atas tu.. Definitely bukan saya..

        Saya amat kecewa ada orang yang tidak dikenali menggunakan nama saya (dan blog saya) sebegini.. Harap orang2 lain juga maklum dengan perkara ini.. 🙁

        1. OMG! In the years I kenal Bella, walaupun tak lama sangat, takkan pernah Bella nak buat macam ni. Besides, kalau Bella tinggalkan comment, it’s always Bella Enveeus not just “enveeus” macam tu.

          Teruknya orang macam tu. Jual nama orang lain untuk buat orang lain buruk sangka. Ketara sangat jeles kat Bella and tak puas hati. Whatever lah. Kalah menang adat pertandingan. So kalau dah rezeki Bella, biarkan lah. Ni nak hasut blogger lain to condemn. ISH! Tak patut.

          Bella ni dah pro join contest. Bukannya first time. So tak kan dia buat macam ni. Tsk tsk tsk.

  3. bizy mengurus murid2 yang lagi ujian.. Setelah ngevote dengan beberapa akun dengan senantiasa berharap semoga mbak Yanmie menang lagi kali ini, Insya Allah.. Amin..

  4. Wah tudung percuma, marketing yang baik ni Kak Yan 🙂

    Saya doakan semoga berjaya memenangi contest yang disertai tersebut ye…

    P/S: Kak Yan selalu menang macam-macam contest, kena menuntut ilmu ni hehe…

    1. Jom vote akak, tudung tu boleh bagi kat awek atau mak 😀

      takde tips mana pun, selagi nak berusaha selagi tu tak mustahil untuk segalanya, trust me 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.