Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device

Salam, masih ingatkah anda pada entry saya Kemut Dan Merapat Dengan Vibrance Kegel Device?, hari ni saya nak kongsikan pulak Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device, pasti anda teruja membacanya heheee.

Vibrance Kagel Device

Ok saya share semula apa itu Kagel ataupun Senaman Kagel, kot-kot ada yang tak tahu lagi kan?, Kagel adalah sejenis senaman untuk menguatkan otot lantai pelvis, ianya diperkenalkan oleh Dr. Arnold Kagel pada tahun 1948.

vibrance kagel device

Mungkin bagi orang/wanita lain Alat senaman kagel ini sangat pelik dan asing sangat, bagi saya ianya takdelah pelik mana, ianya user friendly dan senang digunakan.

The Vibrance Kegel Device

Alat Vibrance Kegel Device mempunyai 3 level pelarasan, mulakan dahulu dengan A, kemudian barulah beralih kepada B,C,D mengikut kesesuaian yang anda inginkan.

kagel device

Jangan risau menggunakan Alat Vibrance Kegel Device ini kerana ianya diperbuat dari Getah silicone bermutu tinggi dan amat selesa untuk digunakan kerana ianya bersifat hypoallergenic.

Berdasarkan pengalaman saya menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device :-

1. Semestinya tidak ada lagi masalah mudah terkencing, yeayyyy!!!

2. Meningkatkan kualiti seks suami isteri, dan memperbetul struktur dalaman, yes! i’m pregnant now 😀

3. Merapat, mengetat dan menguatkan kemutan vagina

4. Tampil dengan lebih yakin.

Banyak lagi tau, tapi saya share yang 4 diatas tu pun dah cukup membuktikan bahawa Bioinfinity Vibrance Kegel Device ini sangatlah berkesan, tak percaya? sila alaminya sendiri!.

Vibrance Kegel Device

Bagi anda yang ingin mendapatkan Alat Vibrance Kegel Device ini boleh dapatkannya secara online melalui laman web MyBioinfinity dan boleh juga di dapati di SHINS outlets dan pusat kecantikan terpilih atau di hospital pada harga RM 498.00 sahaja, murah dan harganya sangatlah berpatutan. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Customer Careline di 1700 -81-0321

–  Jangan cantik luaran sahaja, dalaman tu lagi penting sebenarnya!.

Comments

  1. Idea baru nk kuatkan otot rahim!
    sblm ni sy makan jamu tp badan makin naik pulak sbb selera makan bertambah..
    thx for d info. 🙂

  2. Wow, tahniah, tahniah, akak… dah pregnant ye? Bestnye….haritu masa kita jumpa kat event tu, kak belum pregnant lagi kan? Bertambahlah rezeki akak… tahniah (saya pun nak gak… tapi cik abang sibuk memanjang… bosan betul)

      1. Mmg kalau ianya baik untuk kesihatan apa salahnya melabur..

        Takpe kak yan, myra dok usaha menyimpan ni..

        Takpun nak soh hubby hadiahkan sempena besday..heheee

      1. Jap2..interpreme..jap..Kalau nak saiz A agak2 besau mana?

        P/s Eyriqaz malu2, suh saya tanyakan..miahahahahaha

    1. X la macam tu… Kagel nie sbnrnye sejenis exercise… So, this device help to achieve the same aim macam kagel 😀 Hehehe….

      Nice product 😀

      *Haha… X sangka ada device mcm nie… – exNurse 😀

    2. Hantu Kegel betul..Weiiiiiii..Hang nak angkat berapa? Malu-malu pulak..Beli lebih buat kontest..hehe WTF (Where To Find) Kegel..miahaha

  3. Nak membeli memang tak berapa mampu, kena kumpul duit 3-4 bulan dulu..
    Banyak kegunaan lain..

    Tp bila baca part ngandung tu, terus hati menjerit nak beli jugak 😉

    1. Salam MJ,

      Rezeki masing-masing kan kita tak tahu, usaha aje dulu, kalau tak dapat juga jangan patah semangat, insyaallah rezeki tu ada cuma antara cepat dan lambat aje 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.