Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC

Salam, giler lama nak up gambar ni, tapi memandangkan dah jarang sentuh DSLR ni, usb kamera pun tah mana-mana perginya, gambar ni pun transfer guna bluetooh dari phone, mujur memory stick ni sama saiz dengan phone sony punya, selamat!, malas nak mencari USB, sebab time snap gambar ni dalam mode memory stick dan bukannya SD card, kalau tau senang cucuk je SD card dalam Laptop hiks!, layan makannnn time, Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC ^___^

Food Court KLCC

Ini baru betul-betul namanya menikmati makanan, tengok aje candid picture ni heheee, masing-masing layan kesedapan, pedahal dah lapar time ni, terlewat makan sebab banyak urusan, jadi “masak” kat kedai je -..-“.

Food Court KLCC

Nasi goreng belacan untuk Haziq, sedap!

Food Court KLCC

Nasi apatah namanya ni, lupa pulak, yang ni Adik punya.

Food Court KLCC

Yang ni Mee Sizzling saya punya nggee~, kalau gi Food Court KLCC ni menu wajib saya dan suami, tapi dah tak sedap macam dulu, maybe orang lain yang masak kot ataupun tekak ni dah jemu huhuhu.

– Dah malas usung DSLR sebenarnya 😛

Comments

  1. sizzling mee yg sdp dan standard rasanya di mana2 cuma di Tesco je. kalau mengidam sgt saya bwk wife gi mkn kt Tesco Mergong, Alor Star. tiap2 masa mesti kena beratur. xpernah putus. huhu

  2. saya kalau ke KL jarang nak makan kedai ke foodcourt ke, selalu ke KFC takpun McD, restoran makanan segera. rasa malas nak masuk kedai2 makan tu hehe

  3. saya suka sangat sizling mee , tp kalau nak cepat tk boleh layan sizling tu , panas… heheh

    dapnya makan mcd , lama kot tp pergi mcd

    1. betul tu, biasanya order macam-macam sebab nak rasa, tapi nak perabis tu ler, kadang2 fikir memabazir sangat2, terutamanya anak2 tu haaaa huhuhu makan tak pernahnya nak habis pun 🙁

    1. Guna Sony A390, tapi since ada iphone 4s ni lagi suka guna iphone je, gambar pun cantik, bahu pun ringan nak pikul heeeee *dasar pemalas*

  4. abang “adik” tu boleh ler pakai lagi sementara masih valid, bila adik bongsu dah keluar nanti kena tarik balik ler pangkat tu dan naik pangkat kpd abang ngah…hehe

    sedapnya nampak nasi goreng tu..

    1. Adik yang dimaksudkan adalah Mak Teh diorang, gelaran budak2 ni dah tukar, nasib diorang boleh terima, haziq pun dah boleh bahaskan dirinya Abang Ngah 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.