Tutti Frutti 1 Utama

Salam, yeayyy syukur dapat juga merasa Tutti Frutti di 1 Utama Damansara, dah lama sebenarnya nak makan Tutti Frutti ni cuma tak pernah lagi jumpa, ni pertama kali jumpa kat 1 Utama, apa lagi heret anak-anak, adik, kakak pergi merasa keenakan Tutti Frutti ni.

tutti frutti

Macam biasa layan diri, suka hati nak ambik yang mana, campur-campur pun boleh, dah siap amik pi letak topping yang disukai, pastu haaa pepandai ler nak bayar ye hhihihi.

tutti frutti

Bayar memahal berbaloilah juga sebab makan “hampir habis”, tapi saya punya memang licin, sebab ambik manggo dan vanilla, rasa masam manis, memang sedap kat tekak ni. Hiks makin tembam hahahaaa, ok terima kenyataan, ni belum nak masuk 2nd trimester, lagi comel gamaknye heheee.

tutti frutti

Saya punye hihihi…

tutti frutti

Bil untuk 4 Tutti Frutti tu.

– Tertunai sudah hasrat di hati 😀

Comments

  1. Suatu kelainan yang dibawa oleh Tutti Frutti

    Walaupan mahal tapi agak berpuas hati, yogurt yang dibekukan sedap! Hari tu makan di Time Square kena RM14 lebih hehe

  2. tak pernah makan..tapi banyak blogger yang cerita pasal nih…ada duit tak jadi masalah..sekali sekala untuk family ada ada hal kan?..

  3. Dah banyak cawangan tuti fruti.. Saya pun suka, tapi haritu bila ambik secawan RM9 rasa serik sudaa.. Awal bulan ok kot.. dah akhir2 bulan tengok je la signboard tu.

    1. Salam,

      Ni 1st time pekena TF, sama macam Cikgu Hairul juga, bila bayar tu terkejut, sekali sekala oklah kot tapi kalau selalu tu mau kopak juga kocek 😀

  4. memang sedap TF!baca entry ni terasa nak makan TF la pulak.kat IOI mall n mydin Usj xde pun cup kaler oren tu..oren kan paling kecik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.