Tutti Frutti 1 Utama

yanmie 26

Salam, yeayyy syukur dapat juga merasa Tutti Frutti di 1 Utama Damansara, dah lama sebenarnya nak makan Tutti Frutti ni cuma tak pernah lagi jumpa, ni pertama kali jumpa kat 1 Utama, apa lagi heret anak-anak, adik, kakak pergi merasa keenakan Tutti Frutti ni.

tutti frutti

Macam biasa layan diri, suka hati nak ambik yang mana, campur-campur pun boleh, dah siap amik pi letak topping yang disukai, pastu haaa pepandai ler nak bayar ye hhihihi.

tutti frutti

Bayar memahal berbaloilah juga sebab makan “hampir habis”, tapi saya punya memang licin, sebab ambik manggo dan vanilla, rasa masam manis, memang sedap kat tekak ni. Hiks makin tembam hahahaaa, ok terima kenyataan, ni belum nak masuk 2nd trimester, lagi comel gamaknye heheee.

tutti frutti

Saya punye hihihi…

tutti frutti

Bil untuk 4 Tutti Frutti tu.

– Tertunai sudah hasrat di hati 😀

26 thoughts on “Tutti Frutti 1 Utama

    1. Salam,

      Ni 1st time pekena TF, sama macam Cikgu Hairul juga, bila bayar tu terkejut, sekali sekala oklah kot tapi kalau selalu tu mau kopak juga kocek 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device

Salam, masih ingatkah anda pada entry saya Kemut Dan Merapat Dengan Vibrance Kegel Device?, hari ni saya nak kongsikan pulak Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device, pasti anda teruja membacanya heheee. Ok saya share semula apa itu Kagel ataupun Senaman Kagel, kot-kot ada yang tak tahu lagi kan?, Kagel adalah […]

Subscribe US Now