Sharp 100 years Anniversary

Salam, masih teringat zaman kanak-kanak saya, pertama kali Ibu beli Peti Sejuk sharp warna hijau, masatu memang teruja sangat, kejap-kejap buka peti sejuk hehee, kerana Peti Sejuk Sharp tersebutlah merupakan peti sejuk pertama Ibu heheee.

20120622-235802.jpg

pendek kata kami adik beradik membesar dengan barangan jenama sharp, mana tidaknya Ibu memang menggemari jenama Sharp, masih teringat jenama TV sharp antik milik Ibu dahulu dan sehingga kini Ibu masih lagi setia dengan jenama sharp, baru-baru ini Ibu ada membeli TV LCD Sharp. Nak beli barangan elektrik kalau diberi pilihan pasti Ibu pilih Jenama Sharp sebab kata Ibu, Sharp tahan lasak, tapi ye memang betul!

20120622-234551.jpg

Bersempena dengan ulangtahun ke 100 sharp, satu kempen telah dilangsungkan iaitu “My Sharp Our Feature”, ianya berlangsung serentak di 9 buah Negara, antaranya Malaysia, Indonesia, Singapore, Vietnam, Philipines, New Zealand, UAE, Australia dan Thailand. Terima kasih kepada Sharp kerana memilih blog saya antara salah satu blog daripada 9 buah negara tersebut.

sharp100years

Β Bagi menghargai sokongan yang telah diberikan selama 100 tahun ini iaitu sejak ianya bermula pada tahun 1912 lagi, sharp ingin memberikan hadiah istimewa untuk mereka yang menyertai “Anniversary Share”.

Jom ramai-ramai menyertai Anniversary Share ini, caranya muda sahaja dengan berkongsi gambar ataupun Video saat-saat paling membahagiakan ataupun menggembirakan anda sama ada bersama rakan ataupun keluarga, mudah bukan?

20120622-234136.jpg

Hadiah

1. Tiket untuk 2 pasangan (4 orang) ke West Cost, USA.

2. 5 top ranking akan membawa balik hadiah barangan Sharp.

Jadi tunggu apa lagi?, mari ramai-ramai join kempen ni, siapa tau rezeki anda kan?, kempen ini berlangsung dari 11hb Jun sehingga 15hb September ini. Untuk keterangan lanjut boleh layari http://share.sharp100years.com/Β dan jangan lupa untuk membaca Terma dan Syarat di SINI

Dan untuk melihat gambar-gambar serta video menarik yang menyertai “Anniversary Share” ini bolehlah lawati laman FB Anniversary Share

Jadi tunggu apa lagi??? jommmm ramai-ramai join, memang berbaloi-baloi ni.

– Zaman sekolah dulu saya ada kalkulator Sharp, so siapa ada kenangan dengan Sharp bolehlah share dengan saya πŸ™‚

Comments

  1. My first tv di kampung rasanya pun berjenama sharp…bertahun2 bertahan dan menemani kami……nampak cam menarik contest ni, kenaa la join ni….

    1. betul-betul memang tahan lasak, ingat peti ais lama, memang tahan sungguh, eh jomlah join, kakyan pun nak join gak ni, nak selak gambar/video dulu, kalau ada yang sesuai boleh ler try masuk πŸ˜€

  2. Sharp pernah pakai yang kalkulator jer..yang lain tak de..hehe..sharp memang tahan lama..smp sekrg, kalkulator sy still working lagi..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.