Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!

Salam, punyalah lama baru nak upload gambar hehee, dah nak semingguΒ Super GT 2012 Sepang Malaysia berlangsung, kehkeh apa boleh buat tuan punya blog baru rasa nak rajin sikit, nnnggeee~ layan dulu gambar-gambar kereta beraksi, gambar lain nanti saya update kemudian.

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Asah skill fotografi tapi memang masih banyak kelemahan yang ada, lebih-lebih lagi dah lama tak sentuh DSLR, so terasa kekok semula hahahaa, takpelah slow-slow kayuh semula, jangan pernah berhenti belajar, tak gitu?

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Gambar ni saya suka walaupun tak berapa nak sharp heheee layan~

Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

Gambar dari arah bontot kereta jeler yang clearnya sebab kami duduk di spot kegemaran kami iaitu di bahagian Grandstand Corner Maut, lagi pulak gambar nak snap tak berapa nak cun coz saya snap dari celah-celah orang ramai, giler ramai yang jadi fotografer, kamera macam-macam jenis panjang, nak keluarkan kamera pun segan heheee

– Nanti Update gambar kat Pit lane Walkabout pulak dan yang lain-lain ^___^

Comments

  1. hahaha.. terbaek la.. walaupon (sila jangan kecik hati), walaupon gambar so so.. tapi keberanian tampil sebagai juru gambar.. saya memang kagum la. any way… gambar tu tadek la teruk mana pon. cuma framming dengan angle je nak kene tacap. ape pon.. rajin betul. Tona warna sangat cantik. ade adjust tak?

    1. dah biasa dgn bunyi bingit tu, anak2 pun xde masalah, coz bawa diorg since baby lagi ayan hobi2 gini, ada gambar lama2 kt blog ni. Ok insyaallah nanti akak share nanti gambar kat pit lane pulak πŸ™‚

          1. ha’ah betul tu, tapi kamera pun belum pandai sangat handle, ni kan pulak nak handle speedlight, nak teroka dulu kamera ni sampai pandai, tak pun tunggu mood nak bergambar mcm dulu baru syiok nak guna, now ni mood jap ada jao takde heheee, hormon belum stabil πŸ˜€

    1. mana ada behenti, mau tak berlanggar semua kereta tu hahaha, akak bukanlah terer so jenuh nak dapat snap gambar cara gitu kehkehkeh πŸ˜€

        1. Ada2 seorang je, akak tau sebab time starting tu kami kat grandstand depan, dah abis 1 lap baru gi belakang, port biasa heheee πŸ˜€

    1. hahahahaa sebab kami duduk kat port tu, memang bontot kereta je yang clearnye, nanti saya cuba cari gambar dari kepala pulak πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.