Salam, saya tak masuk pun contest Eyriqazz vs Denaihati tu, entry Eyriqazz vs Denaihati Apa Kata Yanmie? cumalah sekadar entry sokongan pada contest yang rakan blogger anjurkan, tetapi apa yang saya lihat Eyriqazz vs Denaihati Terbukti Hangat, tak caya?? tengok gambar bawah ni.

eyriqazz vs denaihati

Impression yang diterima oleh blog ini pada laman google.com.my, boleh tahan juga ramai yang mencari contest seo ini, dan boleh kata setiap hari ada sahaja keywords Eyriqazz vs Denaihati masuk, sapalah tu yang menggoogle ye?? cepat ngaku hahahhaa, contest ni semakin hangat, all the best untuk semua peserta ^___^

– Oklah entry santai aje, saya nak gi klinik ni, nanti sambung lagi hheee~