Kepak Ayam Bakar Berempah

Salam, baru-baru ini my MIL ada buat Kepak Ayam Bakar Berempah, perghhh sedap~, memang layan betul makan, rasa rempah tu sedap sangat, nak-nak pulak buat bahagian kepak ayam kan, lelemak yang bersalut rempah tu haruslah sedap wuwuwuwuuu~

Kepak Ayam Panggang Berempah

Nasiblah cuti diet 9 bulan kan kikiki, kalau tak ini adalah makanan yang harus dielakkan kehkehkeh, saya tengok MIL buat takde lah susah mana pun, senang aje, insyaallah nanti nak trylah buat, yang versi saya buat lain sikit, takde tumbuk-tumbuk rempah ni (boleh tengok entry Resepi Ayam Bakar saya), sesekali layan yang berempah macam Β ni memang tangkap lelehhhh ^___^

Kepak Ayam Panggang Berempah

Nak resepi?, ok saya share ye, lupa lah pulak bahan-bahan yang digunakan, takut salah bagi resepi kang jadi lain heheee, nanti saya update kemudian, minta dengan myMIL okies.

– Semalam buat lagiΒ Kepak Ayam Bakar Berempah ni, MIL perap banyak haritu πŸ˜€

You Might Also Like

32 Replies to “Kepak Ayam Bakar Berempah”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge