Salam, ehemm baru ni Mengidam nak makan Kek Red Velvet, apa lagi contact orang yang bertanggungjawab kikikiki siapa lagi kalau bukan CikMin, ini merupakan kali ke 2 saya order Red Velvet dengan beliau, kali pertama boleh baca kat SINI.

kek red velvet

Alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati nak makan Red Velvet tu, macaron pun saya order sekali, tapi tak dan nak ambil gambar, dah abis di ngaaapp oleh kami anak beranak heheee, layan Red Velvet aje ler ye.

kek red velvet

Tak reti nak deco, main hentam aje

kek red velvet

Tabur lebihan RV kat atas kek, so takdelah nampak kosong aje kan…

Siapa kata kek tak boleh dipos? kehkehkeh, saya beli kek ni delivery menggunakan kurier, cuma tinggal lagi kita cuma deco aje, tapi saya tak reti sangat deco, takpeler asal boleh makan dan sedap itu sudah memadai, alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati.

– Since Preggy ni suka sangat makan manis-manis, mujur tak kena kencing manis 😛